گردن سرخ شده
برای یه دونه گردن حدودا یه کیلویی ، ۴ تا پیاز خلال میکنم
گردن رو داخل روغن زرد یا کره با زعفرون غلیظ( یا هر روغنی که استفاده میکنید) خوب سرخ میکنم، بعد رو گردن دارچین و ادویه کاری میپاشم
، پیازهای خلالی رو میریزم روش زعفرون میریزم رو پیازا، من چون تایم زیادی میدم برا پختش ، آب هم میریزم تا نصف گردنو بگیره ، ظرفو هم دقیقا اندازه گردن بردارید ، بزرگتر نه!
بعد شعله رو ملایم میکنم و اجازه میدم ۱۲ ساعت بیشتر! غل بزنه این سری ۱۶ ساعت غل زد ! بعد نمک شو اضافه کنید، اگه دوس داشتید کمی هم آبلیمو بزنید، اجازه بدید یکمی رو شعله نمک به خورد گوشت بره، اگه بعد این تایم آب داشته باشه یکم شعله رو زیاد کنید آبش تموم شه ، بعد پیاز هارو تو همون روغنی که ته قابلمه مونده بریزید تا کاراملی شه ، گردنارو با دوتا کفگیر با احتیاط
بذارید تو دیس، پیاز کاراملی هارم بریزید روش میل کنید 
برای یه دونه گردن حدودا یه کیلویی ، ۴ تا پیاز خلال میکنم
گردن رو داخل روغن زرد یا کره با زعفرون غلیظ( یا هر روغنی که استفاده میکنید) خوب سرخ میکنم، بعد رو گردن دارچین و ادویه کاری میپاشم

بعد شعله رو ملایم میکنم و اجازه میدم ۱۲ ساعت بیشتر! غل بزنه این سری ۱۶ ساعت غل زد ! بعد نمک شو اضافه کنید، اگه دوس داشتید کمی هم آبلیمو بزنید، اجازه بدید یکمی رو شعله نمک به خورد گوشت بره، اگه بعد این تایم آب داشته باشه یکم شعله رو زیاد کنید آبش تموم شه ، بعد پیاز هارو تو همون روغنی که ته قابلمه مونده بریزید تا کاراملی شه ، گردنارو با دوتا کفگیر با احتیاط


![[تصویر: 20230408_205547_nvr.jpg]](https://s2.uupload.ir/files/20230408_205547_nvr.jpg)
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
