۱۴۰۲/۱/۲۳، ۰۱:۱۳ صبح
ندا دقیفا پسر من
یه اسب از اینا که تکون میخوره اسمسو نمیدونم باباش براش خریده
یعنی قابلیت اینو داره هررررجیزی رو به خطرناکترین ها تبدیل کنه
میره انقدررر با قدرت سواری میکنه که ردزی 15 بار دوتایی با اسبه با دماغ میان رو زمین
بعد میره عین این اراذلا که رو موتور حرکت نیزنن روش با دوپا وایمیسته منو نگاه میکنه صداشو نازک میکنه نیگه اده اده که یعنی من میگم نیوفتی نیوفتی
بعد حالا نوبت یه طرفی نشستنه که از بغل خودش و عقب اسبه بیوفته زمین
بعد میوفته غرغر میکنه و عصبانی میشه خخخ
بلز رو روزی 17 بار میگه از دیوار بده میدم میاره وسط سالن 2تا روش میزنه با چوباش بعد شروع میمنه دونه دونه شو در میاره با زحمت همه رو یه جا تو دستاش نیگیره میره روی سرامیک پرت میکنه میگه ادهههههههه یعنی هورا
(کلا اده در زبان پسر من به معنی هممممه چیز میباشه، لحنش مهم است
)
و موارد بسیاااار
نونا ماهم دقیقا هردومون داغونیما
من باشم من باباش بیاد اون هرجا باشیم میاد دستمونو میگیره میییکشه هی هم پامونو نگاه میکنه که بیایم همراهش بعد میبره تو اتاقش مثلا میره سراغ اسباب بازیاش
یه اسب از اینا که تکون میخوره اسمسو نمیدونم باباش براش خریده
یعنی قابلیت اینو داره هررررجیزی رو به خطرناکترین ها تبدیل کنه
میره انقدررر با قدرت سواری میکنه که ردزی 15 بار دوتایی با اسبه با دماغ میان رو زمین
بعد میره عین این اراذلا که رو موتور حرکت نیزنن روش با دوپا وایمیسته منو نگاه میکنه صداشو نازک میکنه نیگه اده اده که یعنی من میگم نیوفتی نیوفتی
بعد حالا نوبت یه طرفی نشستنه که از بغل خودش و عقب اسبه بیوفته زمین
بعد میوفته غرغر میکنه و عصبانی میشه خخخ
بلز رو روزی 17 بار میگه از دیوار بده میدم میاره وسط سالن 2تا روش میزنه با چوباش بعد شروع میمنه دونه دونه شو در میاره با زحمت همه رو یه جا تو دستاش نیگیره میره روی سرامیک پرت میکنه میگه ادهههههههه یعنی هورا
(کلا اده در زبان پسر من به معنی هممممه چیز میباشه، لحنش مهم است

و موارد بسیاااار
نونا ماهم دقیقا هردومون داغونیما
من باشم من باباش بیاد اون هرجا باشیم میاد دستمونو میگیره میییکشه هی هم پامونو نگاه میکنه که بیایم همراهش بعد میبره تو اتاقش مثلا میره سراغ اسباب بازیاش