۱۴۰۰/۹/۱، ۱۲:۳۱ عصر
(۱۴۰۰/۹/۱، ۱۲:۴۷ صبح)Almam نوشته است: بچه ها من دفعه اولمه دارم رون بوقلمون میپزم، برا خورشت، مثه مرغ گذاشتم با هویج و پیاز و سیر آبپز شه، بعد مثل مرغ، سس زعفرون و رب و آبلیمو درست کنم براش؟ شما چجوری درست میکنید؟
آلما جان منم چند وقت پیش وسوسه شدم یه نوع گوشت جدید امتحان کنم و رون بوقلمون گرفتم. من مثل گوشت قرمز پختمش و یه کم زیادی پخت (تو زودپز). پیاز و سیر زیاد و ادویه و کمی زعفرون، ولی بعد که حاضر شد حس کردم یه چیزیش کمه، بهش رب انار زدم خیلی کم، در حدی که رنگش کمی قشنگ بشه و عطر بگیره.
خودم خیلی باهاش حال نکردم، ولی شوهرم که سختگیر هست خوشش اومد. البته من یه کم نسبت به گوشت حساسم و بیشتر طبعم به سمت گیاهخواری میل میکنه و لبنیاتخواری، برای همین شاید خیلی خوشم نیومد.
البته منم دوست داشتم توی خورشت ازش استفاده کنم که فعلا همت نکردم. راستش یه سری کنسرو خورش هست که روش نوشته با گوشت بوقلمون (البته سینه)، و من اونا رو به شدت دوست دارم، برای همین دلم میخواست بتونم باهاشون خورش درست کنم (البته باید سینه میگرفتم برای این کار)، ولی نتونستم.
یه بارم که باهاش حلیم پختم که خوب شد.
تو هم تجربهت رو بگو چون من هنوز رون بوقلمون دارم و نمیدونم چه کنمشون.