(۱۴۰۰/۹/۱، ۰۲:۱۴ عصر)youtab نوشته است: اره والاببین یوتاب جون امروز که روز دوم بود به اندازه نصف قاشق خودش ( یه قاشق چایخوری ما) آرد ریختم تو قابلمه زیرشو روشن کردم بعد یه دقیقه خاموش کردم از خامی دربیاد خاموشش کردم.بعد به اندازه یک سوم فنجون آب جوشیده ولرم اضافه کردم هم زدم خل بشه بعد زیرشو روشن کردم دو دقیه بعد آماده بود اندازه یک و نیم قاشق چایخوری شد من خیلی غلیظش کردم. چون شیرخشک میزنی خیلی رقیق میشه بعد نصف پیمونه شیر خشکو با حدود ۱۰ سی سی آب قاطی کردم ، فرنی که خنک شد اضافش کردم هم زدم شد خدود ۶ تا قاشق، سه قاشق دادم به دخترم که مجموعا یکی یا یک و نصفی تف کرد حدود دو تا یکم کمترشو خورد، مابقیشم اضافه اومد دیگه دور ریختم
قربونت عزیزم
عه چه خوووووب
پس منم با همون شیر خشک میدم
بعد ببخشیدا انقدز سوال میپرسم چقدر درست کرپی؟
از ارد برنج و شیر خشک چقدر ریختی؟
دیگه کمتر ازین مقدار نمیشه درست کرد
البته فک کنم بهتره آب شیر خشک رو از ده سی سی هم کمتر کنم تا غلظتش بیشتر شه. امروز رقیق شده بود خودم خوشم نیومد در صورتی که فرنیش قشنگ غلیظ بود تا قبل اضافه کردن شیر خشک
بعدشم که دو قاشق چایخوری آب جوشیده خنک دادم خورد دختر منم آب دوست داره عین دخترای ترگل

(۱۴۰۰/۹/۱، ۰۳:۰۶ عصر)Celin نوشته است: دخترا جسارتا یه موضوعی رو مطرح کنم البته خودتون همه از من اطلاعتتون بیشتره فقط برای یادآوردی
برای کوچولوهای نازتون از غذاهای آماده مثه بیسکویت و سرلاک و ... خیلی استفاده نکنید مواد نگهدارنده دارن و توصیه نمیشه لا اقل تا یکسالگی
اگر هم دوست داشتید فقط از داروخانه بخرید اصلا به پیج های مختلف و مغازهای سیسمونی فروشی اعتماد نکنید
دقیقا درسته
ترگل جون میخواستم به شما هم بگم حواست به این پوره و بیسکوییتای خارجی باشه درسته از دکترت گرفتی اما اصلا شرایط ورود و نگهداری اینها معلوم نیست منم خیلی دوست داشتم سرلاکای خارجی رو بگیرم گویا خیلی وزن دهیشون خوبه ( حداقل اینطوری تبلیغ میشه) ولی اطرافیان منصرفم کردن گفتن از داروخانه بگیر که دکتر تجویز کرده داروخانه ها هم که ایرانین ولی خب حداقل تاریخ تولیدشون اینا معتبره
یوتاب ستوده دیگه کیه؟ دکترت مگه ممیشی نیست؟
برای آلرژی اینها هم اول ببرش پیش دکتر ثابتش ، این حساسیتا اینا چیزی نیستن که مدام دکترای مختلف ببری