۱۴۰۰/۹/۱، ۰۶:۰۱ عصر
رون بوقلمون یه سری استخونهای ریز داره که من خودم خیلی خوشم نمیاد. سینه رو ترجیح میدم. هرچند بوقلمون اصلا اولویتم نیست. اگه کسی برام بیاره لای برنج میذارمش. اول تو آب کم میپزم، بعد سرخ میکنم تو کره. که کاملا سرخ و طلایی شه. بعد تو همون آب قبلی میذارم دوباره یکم بمونه رو شعله تا نرم شه طعمهاشون با هم قاطی شه. برنج رو دون تر برمیدارم. بعد کلی برنج رو میریزم تو قابلمه، بوقلمون رو میذارم، بقیه برنج رو میریزم روش. یه لایه فقط روش بیاد کافیه. بعد هم آب بوقلمون رو روی برنج میریزم. اگه بخوام آلو بخارا و سیب زمینی هم میذارم تو همون لایه برنج کنار بوقلمون. یا مثلا با سبزی تازه و نخود فرنگی برنج رو درست میکنم.