امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستور تهیه انواع پاستا و سالاد ماکارونی و ...
بچه ها دیشب پاستا با سس خامه و قارچ و بوقلمون درست کردم خیلی خوشمزه بودBig Grin بدین ترتیب که :
اول سینه بوقلمون رو مکعبی خرد کردم(سعی کنید قطعه هاتون بزرگ نباشه که کامل بپزه) بعد تو کره یکم تفت دادم، فلفل سیاه زدم،درشو گذاشتم و حرارتو خیلی کم کردم و یه ساعت تایم دادم تا کامل بپزه، بعد اینکه کامل پخت کمی نمک زدم، قارچ هارو ورقه ای کردم و به گوشت اضافه کردم و حرارتو زیاد کردم تا تفت بخورن و آبشون کشیده شه
بعد آبو جوش آوردم و توش کمی نمک و روغن ریختم و ماکارونی فرمی رو (بهتره پنه باشه ، حالا فرمی دیگه هم بود فرق نداره! ) اضافه کردم و جوشوندم تا کامل بپزه و آبکش کردم.
بعد دو حبه سیر تو کره کمی تفت دادم، بعد نصف لیوان شیر و نصف قوطی خامه پاکتی رو ریختم توش، نمک و فلفل سیاه اضافه کردم، هم زدم تا بجوشه بعد نصف لیوان پنیر پیتزا ریختم تو سس و هم زدم تا کمی غلیظ شه و در آخر یه قاشق جعفری ریختم توش و زیرشو خاموش کردم.
بعد پاستا و سس و قارچ و گوشت و همه چی رو Big Grin باهم مخلوط کردم و گذاشتم رو شعله کمی حرارت دادم و هم زدم تا مواد به خورد هم بره و سروش کردم.خیلی خوووشمزه بود جاتون خالی Heart
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Elham67، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: دستور تهیه انواع پاستا و سالاد ماکارونی و ... - توسط Almam - ۱۴۰۰/۹/۱، ۰۶:۲۷ عصر
RE: سالاد ماکارونی - توسط شیدا - ۱۴۰۲/۲/۱۴، ۱۱:۲۶ عصر
RE: سالاد ماکارونی - توسط freebird - ۱۴۰۲/۲/۱۴، ۱۱:۳۴ عصر
RE: سالاد ماکارونی - توسط miss shin - ۱۴۰۲/۲/۱۵، ۰۲:۳۵ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان