۱۴۰۰/۹/۱، ۰۶:۲۷ عصر
بچه ها دیشب پاستا با سس خامه و قارچ و بوقلمون درست کردم خیلی خوشمزه بود
بدین ترتیب که :
اول سینه بوقلمون رو مکعبی خرد کردم(سعی کنید قطعه هاتون بزرگ نباشه که کامل بپزه) بعد تو کره یکم تفت دادم، فلفل سیاه زدم،درشو گذاشتم و حرارتو خیلی کم کردم و یه ساعت تایم دادم تا کامل بپزه، بعد اینکه کامل پخت کمی نمک زدم، قارچ هارو ورقه ای کردم و به گوشت اضافه کردم و حرارتو زیاد کردم تا تفت بخورن و آبشون کشیده شه
بعد آبو جوش آوردم و توش کمی نمک و روغن ریختم و ماکارونی فرمی رو (بهتره پنه باشه ، حالا فرمی دیگه هم بود فرق نداره! ) اضافه کردم و جوشوندم تا کامل بپزه و آبکش کردم.
بعد دو حبه سیر تو کره کمی تفت دادم، بعد نصف لیوان شیر و نصف قوطی خامه پاکتی رو ریختم توش، نمک و فلفل سیاه اضافه کردم، هم زدم تا بجوشه بعد نصف لیوان پنیر پیتزا ریختم تو سس و هم زدم تا کمی غلیظ شه و در آخر یه قاشق جعفری ریختم توش و زیرشو خاموش کردم.
بعد پاستا و سس و قارچ و گوشت و همه چی رو
باهم مخلوط کردم و گذاشتم رو شعله کمی حرارت دادم و هم زدم تا مواد به خورد هم بره و سروش کردم.خیلی خوووشمزه بود جاتون خالی

اول سینه بوقلمون رو مکعبی خرد کردم(سعی کنید قطعه هاتون بزرگ نباشه که کامل بپزه) بعد تو کره یکم تفت دادم، فلفل سیاه زدم،درشو گذاشتم و حرارتو خیلی کم کردم و یه ساعت تایم دادم تا کامل بپزه، بعد اینکه کامل پخت کمی نمک زدم، قارچ هارو ورقه ای کردم و به گوشت اضافه کردم و حرارتو زیاد کردم تا تفت بخورن و آبشون کشیده شه
بعد آبو جوش آوردم و توش کمی نمک و روغن ریختم و ماکارونی فرمی رو (بهتره پنه باشه ، حالا فرمی دیگه هم بود فرق نداره! ) اضافه کردم و جوشوندم تا کامل بپزه و آبکش کردم.
بعد دو حبه سیر تو کره کمی تفت دادم، بعد نصف لیوان شیر و نصف قوطی خامه پاکتی رو ریختم توش، نمک و فلفل سیاه اضافه کردم، هم زدم تا بجوشه بعد نصف لیوان پنیر پیتزا ریختم تو سس و هم زدم تا کمی غلیظ شه و در آخر یه قاشق جعفری ریختم توش و زیرشو خاموش کردم.
بعد پاستا و سس و قارچ و گوشت و همه چی رو


تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
