دوستان يه سوال
من پوره ميوه خريدم بايد روزي يه قاشق بهش بدم
ميخوام بدونم بعد از اينكه درش باز شد چقد ميتونم نگهش دارم؟
ترگل جان منم مثل شما فكر ميكنم با اينحال كه كارم دارو و داروخانه ست ولي به هيچ وجه دارو يا مكمل و شيرخشك رو ايراني نميدم
اصولا به هر محصولي كه دست جمهوري اسلامي بهش خورده اعتماد ندارم
شير كه SMA ايرلندي ميدم
دارو هم از وقتي گاويكسون قاچاق رو به بچم دادم حالش از اين رو به اون رو شد
پوره هم خارجي گرفتم
به وقتش سرلاك و سرآل و بيسكوييت و ... همه رو قاچاق ميخرم
كيفيت محصولات ايراني و تحت ليسانس واقعا پايينه
اينو وقتي ادم مشابه خارجيشو استفاده ميكنه متوجه ميشه
ولي باهاتون موافقم از جاهايي كه معتبر هستن و قبلا بهتون معرفي شدن يا بهتون معرفي كردن خريد كنيد نه از هرجاي نامعتبر
يادمه يه بار اين اتفاق براي شربت زينك پلاس يوروويتال افتاد
از داروخانه جمع كردن ، تاريخشو عوض كردن دوباره فرستادن
اين موضوع مال سال ٩٢ يا ٩٣ هستش
من پوره ميوه خريدم بايد روزي يه قاشق بهش بدم
ميخوام بدونم بعد از اينكه درش باز شد چقد ميتونم نگهش دارم؟
(۱۴۰۰/۹/۱، ۰۵:۴۲ عصر)Targol نوشته است: مرسی بچهها که نگران منید، اما من به همین خارجیهای قاچاق بیشتر از ایرانیها اعتماد دارممتاسفانه غذای اصلی دخترم شیرخشکه که اونم مواد نگهدارنده داره. من به خاطر آلرژی و وزن پایین بچه ناچارم از چیزهای خاص استفاده کنم که معادل ایرانی نداره. ولی مثلا پوره رو بعد تموم شدن خودم درست کردم. فرنی شیر بز و بیسکوییت شیر بز ایرانی از داروخونه؟! داروهای ایرانی روز به روز داره کمیاب تر میشه، چه انتظاری دارید واقعا.
اینکه یه سری فکت رو بدون درنظر گرفتن شرایط طرف بهش یادآوری کنیم فقط باعث میشه حس بدی که داره رو مضاعف کنیم.
نونا جون ببین بچه غلیظ بیشتر دوست داره یا رقیق، خودت رو معیار نذار)
ترگل جان منم مثل شما فكر ميكنم با اينحال كه كارم دارو و داروخانه ست ولي به هيچ وجه دارو يا مكمل و شيرخشك رو ايراني نميدم
اصولا به هر محصولي كه دست جمهوري اسلامي بهش خورده اعتماد ندارم
شير كه SMA ايرلندي ميدم
دارو هم از وقتي گاويكسون قاچاق رو به بچم دادم حالش از اين رو به اون رو شد
پوره هم خارجي گرفتم
به وقتش سرلاك و سرآل و بيسكوييت و ... همه رو قاچاق ميخرم
كيفيت محصولات ايراني و تحت ليسانس واقعا پايينه
اينو وقتي ادم مشابه خارجيشو استفاده ميكنه متوجه ميشه
(۱۴۰۰/۹/۱، ۰۳:۰۶ عصر)Celin نوشته است: دخترا جسارتا یه موضوعی رو مطرح کنم البته خودتون همه از من اطلاعتتون بیشتره فقط برای یادآوردیاخ عزيزم خبر نداري هر چند وقت يكبار براي داروخانه ها پيام مياد كه فلان شير ، فلان دارو ، فلان شربت رو با بچ نامبر هاي مشخص با مرجوع كنيد يا معدوم كنيد حالا فكر ميكنيد ما چقد از اون اجناس فروخته باشيم خوبه؟؟
برای کوچولوهای نازتون از غذاهای آماده مثه بیسکویت و سرلاک و ... خیلی استفاده نکنید مواد نگهدارنده دارن و توصیه نمیشه لا اقل تا یکسالگی
اگر هم دوست داشتید فقط از داروخانه بخرید اصلا به پیج های مختلف و مغازهای سیسمونی فروشی اعتماد
ولي باهاتون موافقم از جاهايي كه معتبر هستن و قبلا بهتون معرفي شدن يا بهتون معرفي كردن خريد كنيد نه از هرجاي نامعتبر
يادمه يه بار اين اتفاق براي شربت زينك پلاس يوروويتال افتاد
از داروخانه جمع كردن ، تاريخشو عوض كردن دوباره فرستادن
اين موضوع مال سال ٩٢ يا ٩٣ هستش