بچه ها amh نشون دهنده ی تعداد کل تخمک ها نیست.نشون دهنده ی تعداد تخمک های بالغ هستش که توانایی باروری دارن. این تخمک های بالغ یک هورمون به اسم amh تولید میکنن. واقعا همون یدونه فاکتور amh توی آزمایش نمیتونه نشون دهنده ی میزان ذخیره تخمک یک زن برای ادامه ی زندگیش باشه. با روش هایی میشه به بقیه تخمک ها کمک کرد که بالغ و آماده باروری بشن و در نتیجه اون هورمون amh در خون بالا میره.
اسم پیج رو براتون میزارم. خودتون برین نگاه کنین و بخونین.
من تجربش کردم و واقعا فهمیدم واقعیت داره.
میس شین جونم الان پستتو خوندم عزیزم.بالاتر توضیح دادم.
درسته نونا جان. ایشون بارها تاکید میکنه که وقتی از افزایش ذخیره تخمدان حرف میزنیم به معنی این نیست که قراره تخمدانتون تخمک تولید کنه!!! اینو که همه میدونن که تعداد تخمک ها از اول تولد زنان ثابته و یواش یواش تعدادشون کم میشه.
بعد در ادامه میاد خود فاکتور amh رو توضیح میده که اصلا چیه و مفهوم واقعیش چیه. که منم بالاتر توضیح دادم چیه.
پیجش اینه:
bardari_flora
برین هایلایت آنتی مولرین رو بخونین
اسم پیج رو براتون میزارم. خودتون برین نگاه کنین و بخونین.
من تجربش کردم و واقعا فهمیدم واقعیت داره.
میس شین جونم الان پستتو خوندم عزیزم.بالاتر توضیح دادم.
درسته نونا جان. ایشون بارها تاکید میکنه که وقتی از افزایش ذخیره تخمدان حرف میزنیم به معنی این نیست که قراره تخمدانتون تخمک تولید کنه!!! اینو که همه میدونن که تعداد تخمک ها از اول تولد زنان ثابته و یواش یواش تعدادشون کم میشه.
بعد در ادامه میاد خود فاکتور amh رو توضیح میده که اصلا چیه و مفهوم واقعیش چیه. که منم بالاتر توضیح دادم چیه.
پیجش اینه:
bardari_flora
برین هایلایت آنتی مولرین رو بخونین