۱۴۰۰/۹/۶، ۰۱:۳۱ صبح
(۱۴۰۰/۹/۶، ۰۱:۱۲ صبح)آیسان ۹۶ نوشته است: رز جان ممنون از دستورت اینکه میگی به جای روغن از میوه استفاده کنیم مثلا اگه تو دستور نصف پیمانه روغن بود همون نصف پیمانه پوره بریزیم؟؟
هر میوه ای این خاصیت رو نداره... باید ببینیم جایگزین ها چی می تونه باشه...
مثلا توی این کیک موز، با سس سیب هم خوب میشه اما مثلا با پوره ی کدوحلوایی نه...
آره همون مقدار پوره استفاده میشه...
لیست جایگزین های روغن (بسته به نوع کیک یا ماده ی غذایی که داریم می پزیم مثلا در کیک سیب من اپل سس استفاده می کنم... در کیک هویج و گردو، پوره ی هویج... در کیک کدو حلوایی، کدوحلوایی):
Applesauce, preferably unsweetened
Banana, ripe and mashed
Butter, melted
Melted coconut oil or butter
Cauliflower – unseasoned, cooked, and pureed
Ghee
Margarine, melted
Mayonnaise
Sweet Potato,carrot, Pumpkin, cooked and pureed
Sour cream
Vegetable shortening
Yogurt
Buttermilk
Sour cream
Greek yogurt
Mayonnaise
Non-dairy milk options
Nut Butters
Zucchini – unseasoned, cooked, and pureed
Aquafaba
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم