کژال جون عادیه ببین دختر منم که یزمان مشتاق بود سرشو بلند میکرد رو دستاش میموند با کمک زانوهاش خودشو مینداخت حلو ، کل این حرکات براش بیست روز اینا جذاب بود الان خیلی وقتا دختر منم عین پسرت میچرخه حال نداره سرشو میذاره رو تک غرغر میکنه گریه میکنه منم صبر میکنم یکی دو دقیقه میبینم کار خاصی نمیخواد بکنه گریش بیشتر میشه بلندش میکنم
سخت نگیر کژال پسرت کوچولوئه
آره بن سای جون درست میگی این مواقع به درد میخوره هرچند من از دوشیدن سینه نمیدونم چرا خوشم نمیاد ولی واقعا اگه کسی بدوشه خیلی خوبه چون چهارماه تو فریزر میتونه نگه داره حیفه به قول ترگل و سلین جان
یوتاب جون ماشالا بهش اتفاقا نسبت به سن واقعیش خیلی خوبه. ضمن اینکه یه کوچولو دخترا حرکاتشون زودتر از پسراست گویا ( یکسری از اقوام همسرم میگن نمیدونم چقدر درسته )
سخت نگیر کژال پسرت کوچولوئه
آره بن سای جون درست میگی این مواقع به درد میخوره هرچند من از دوشیدن سینه نمیدونم چرا خوشم نمیاد ولی واقعا اگه کسی بدوشه خیلی خوبه چون چهارماه تو فریزر میتونه نگه داره حیفه به قول ترگل و سلین جان
یوتاب جون ماشالا بهش اتفاقا نسبت به سن واقعیش خیلی خوبه. ضمن اینکه یه کوچولو دخترا حرکاتشون زودتر از پسراست گویا ( یکسری از اقوام همسرم میگن نمیدونم چقدر درسته )