۱۴۰۰/۹/۸، ۰۵:۴۱ عصر
سلین جان بنظرم خورش ها مثل کرفس، قورمه سبزی و فسنجون راحتن خیلی فقط بار میذاری و چندبار بهشون سر میزنی، اون بین کارای دیگه تو انجام میدی...ولی مثلا لازانیا و اولویه و بورک اینها باید چندساعت بشینی خورد کنی، بپیچی، لایه لایه بذاری، و...سرخ کردنی ها هم که هم خودت هم اشپزخونه بو میگیره هم اینکه باید کلی پای گاز وایستی...مرغ شکم پر هم از روز قبل میتونی بخوابونی و تو شکمشو پر کنی روز مهمونی بذاری تو فر فقط....
قیمه نثار هم راحته،گوشتو میپزی بعد با خلال پسته و بادوم و نارنج تزیین میکنی...
قیمه نثار هم راحته،گوشتو میپزی بعد با خلال پسته و بادوم و نارنج تزیین میکنی...