صنوبر من اولش (قبل این که سوپرانو تیتانیوم بخواد برام بزنه) برای یه مدل دیگه از همین بیدردها بهم سری مخصوص خودم رو داد که بیارم خونه (شبیه سری اپیلیدی هست یه کم)، ولی الکساندرایتی که داشت و واسه برخی جاها استفاده میکرد با پوست تماسی نداشت و برای اون سری نمیدادن. ولی برای این سوپرانو تیتانیوم که جدیدتره فکر کنم سری جدا نداشتن چون تازه دستگاهش رو خریده بودن، دیگه با پلاستیک و ضدعفونی و اینا کارمو راه مینداخت. من فقط یک جلسه با این سوپرانو تیتانیوم آیس رفتم و وقتی این دستگاه جدید رو خریدن آخر دورهی ۸ جلسهایم بود. ولی اونی که سری جداشو داشتم هم عین همین بود منتهی یه کم دردش بیشتر بود چون فکر کنم مدل قدیمیتر این حساب میشد. خلاصه در کل تمیز و خوب بودن و بیماری مقاربتی هم بهم ندادن. اپراتورم خیلی باکلاس و کاربلد بود خیالم از بابت تمیزیش راحت بود.
البته یادم نیست که دستگاه آخریه اصلا با پوستم تماس داشت یا نه. منظورم اینه هر چی بود قبلش خیلی بهداشتش رو رعایت میکرد. پلاستیکم حس میکنم صداش رو شنیدم، وگرنه منم مثل لیانه حواسم پرت بود.
البته یادم نیست که دستگاه آخریه اصلا با پوستم تماس داشت یا نه. منظورم اینه هر چی بود قبلش خیلی بهداشتش رو رعایت میکرد. پلاستیکم حس میکنم صداش رو شنیدم، وگرنه منم مثل لیانه حواسم پرت بود.