۱۴۰۲/۲/۲۳، ۱۱:۳۲ صبح
من دیروز برای بار دوم کیک هویج رو با دستور صفحه اول که رز زحمت مشیده بود گذاشته بود رو درست کردم
اینبار با کرم پنیریش و عاااااالی شد
فقط یه نکته کشف کردم
من اردم کم بود و 2پیمانه شد و نیم پیمانه بقیشو بازم هویج ریختم و دعا دعا کنان بودم که خراب نشه
امااااا
به شدت نرم تر و لطیف تر و خوشمزه ترررر شد
خیلیاااااااااا
اصلا عالی بود
اینبار با کرم پنیریش و عاااااالی شد
فقط یه نکته کشف کردم

من اردم کم بود و 2پیمانه شد و نیم پیمانه بقیشو بازم هویج ریختم و دعا دعا کنان بودم که خراب نشه
امااااا
به شدت نرم تر و لطیف تر و خوشمزه ترررر شد
خیلیاااااااااا
اصلا عالی بود


