(۱۴۰۲/۲/۲۴، ۰۲:۵۴ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است: رز چ خوب شد اومدی
منتظر بودم بیای حرف بزنی
از خون دادم اوکی بود ویتامین دی هم میدم
اتفاقا جزو قد بلندها هست دکترش گفت
بنظرت موهاشو کوتاه کنم ؟ تو بیمارستان آزمایش خون ازش گرفتن گفتن اوکی هست نمیدونم چیکار کنم
سوال اصلیم اینه رز یادمه گفتی گل پسرت چهاردست و پا نرفت
وقتی راه افتاد تا چندماه مراقبش بودی؟ زمین میخورد؟ من هنوز لباس دخترمو از پشت میگیرم ک نیفته
نمیدونم چرا حس میکنم چون ۴ دست و پا نرفته بلد نیست دستاشو بیاره جلو و از خودش مراقبت کنه و با صورت میخوره زمین !
البته دیروز یهو حالت ۴ دست و پا گرفت جالب بود برام
پسرم اگه درست یادم باشه، دو هفته ش بود گردنشو بلند کرد! از همون اول اگه موقعیتش پیش میومد پاهاش رو صاف می گرفت و می ایستاد و دوماهگیش که دقیق یادمه چون خش خونه مون بود، روی پاشون می ایستاد و همه تعجب می کردن که چقدر بدنش سفته... بعد نشستن و روی شکم حرکت کردن رو داشتیم... و 6 ماهگی خودشو می کشید که بایسته (مبل و میز و...) مدتها همینجوری حرکت می کرد... و 8 ماهش که بود کلا دست به دیوار همه جا می رفت و خودش رو به همه چیز می رسوند و خیلیییی محدود 4 دست و پا رفت... 12 ماه و 2-3 روزشم بود که کلا راه افتاد (4 ماه دست به دیوار و مبل همه کار می کرد و همه جا می رفت)... کلا دوست داشت از ارتفاع بالاتر همه چیز رو ببینه... از درازکش یا نشسته خوشش نمیومد و نمیاد!!!!!
ببین شاید یه هفته درگیر رها کردن دستش بودیم... یعنی همسرم و من می نشستیم دو طرف، در فاصله ی چند قدم، بعد تشویقش می کردیم که حرکت کنه... تقریبا روزای آخر 12 ماهگیش... و بعدش یهو دیگه خودش راه رفت... کلا هم یادم نمیاد که زمین افتاده باشه که بگم نیاز بود دنبالش راه بیفتم یا از این پشت گردنیا براش بگیرم یا لباسشو بگیرم!!! و... فقط وقتی راه افتاد، مدت زیادی رو می بردمش بیرون روی چمن های مجتمع که می دونستم تمیزه، راه بره و اگه قراره بیفته، روی چمن نرم بیفته که یاد بگیره...
اگه 15 ماهش شده، من توصیه می کنم که پیگیر کار درمانی یا حداقل مشاوره باشی... به خودت فشار روحی روانی وارد نکن، شاید فقط چند تا تکنیک بدن حل شه... خودت و بچه رو عذاب نده... ولی به نظرم عجیبه که دستش رو نمیاره جلو!
می تونی عکس رشد قد و وزن دخترت رو برام بفرستی؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم