دنیا فریز کردن اتفاقا به حفظ خیلی از مواد غذایی و ویتامین ها کمک میکنه اما به غلط تو ایران جا افتاده که خوب نیست برای مثال: فلفل دلمه ای توی یخچاا بعد از سه روز هفتاد درصد ویتامین سی شو از دست میده اما اکه تازه فریز بشه کل ویتامینش میمونه...
زردالوی رسیده رو از وسط دو نصف میکنم بعد با قاشق میکشم روش کوچولو کوچولو بهش میدم..
اصلا بیسکوییت و سرلاک و ابمیوه نده، همینا باعث رفلاکس میشن...
فاطمه جان توی فرنی میشه موز و خرما و میوه های شیرین مثل سیب بریزی...البته اوتمیل بهتر از فرنی ارد برنجه...مگه اینکه ارد برنجو خودت درست کنی تازه بازهم جو دو سر پرک بخاطر فیبرش ارجحه
زردالوی رسیده رو از وسط دو نصف میکنم بعد با قاشق میکشم روش کوچولو کوچولو بهش میدم..
اصلا بیسکوییت و سرلاک و ابمیوه نده، همینا باعث رفلاکس میشن...
(۱۴۰۲/۳/۱۰، ۱۱:۵۷ عصر)2015 نوشته است: دنیاجان خوبه غذاهات.البته سوفی خوب گفت سیب رو رنده ریز کن بده بخوره بهتره.
فرنی رو با چی مزه دارمیکنی؟من توش سه شیره میریختم با کمی کره.
فاطمه جان توی فرنی میشه موز و خرما و میوه های شیرین مثل سیب بریزی...البته اوتمیل بهتر از فرنی ارد برنجه...مگه اینکه ارد برنجو خودت درست کنی تازه بازهم جو دو سر پرک بخاطر فیبرش ارجحه