۱۴۰۲/۳/۱۱، ۰۶:۴۶ عصر
عاطی دنت واقعی نیست یه جورایی کاچیه
ارد ذرت رو یه کوچولو توی تابه بدون هیچی تفت میدم
بعد بهش یکم کره اضافه میکنم که حالت خمیری بشه
بعد از اینا یکیشو هربار میریزم
(گردو، فندق، بادوم زمینی، پسته، کنجد، پودر نارگیل)
رنده میکنم و میریزم و یه دقیقه تفت میدم
بعد من هنیشه توی یخچال یه شیشه دارم توش مخلوط اب و یکم نبات و زعفرون و گلاب یا بیدمشکه
اونو میریزم داخلش یکم و تند تند هم میزنم روی شعله به مرور خمیری طور میشه
خنک که شد میدم بهش
اهان گاهیم دارچین میریزم توش
گاهیم با خرما جای نبات شیرینش میکنم اینجوری که بعد از تفت دادن کره 2تا خرما پوست گرفنه میریزم توش و با پشت قاشق لهش میکنم و بعد اب خالی و گلاب اینا میریزم و هم میزنم
خیلی واقعا خوشمزه میشه مقویم هست
اما سنگینه من معمولا بعد از اینکه بیدار بشه از خواب ظهر میدم اندازه 3،4 تا قاشق غذا خوری
ارد ذرت رو یه کوچولو توی تابه بدون هیچی تفت میدم
بعد بهش یکم کره اضافه میکنم که حالت خمیری بشه
بعد از اینا یکیشو هربار میریزم
(گردو، فندق، بادوم زمینی، پسته، کنجد، پودر نارگیل)
رنده میکنم و میریزم و یه دقیقه تفت میدم
بعد من هنیشه توی یخچال یه شیشه دارم توش مخلوط اب و یکم نبات و زعفرون و گلاب یا بیدمشکه
اونو میریزم داخلش یکم و تند تند هم میزنم روی شعله به مرور خمیری طور میشه
خنک که شد میدم بهش
اهان گاهیم دارچین میریزم توش
گاهیم با خرما جای نبات شیرینش میکنم اینجوری که بعد از تفت دادن کره 2تا خرما پوست گرفنه میریزم توش و با پشت قاشق لهش میکنم و بعد اب خالی و گلاب اینا میریزم و هم میزنم
خیلی واقعا خوشمزه میشه مقویم هست
اما سنگینه من معمولا بعد از اینکه بیدار بشه از خواب ظهر میدم اندازه 3،4 تا قاشق غذا خوری

