۱۴۰۲/۳/۲۸، ۱۲:۴۷ عصر
سلاااام به روی ماهت مامان نیوشا 
تخت و پارک رو راستش نمیدونم اما من تخت کنار مادر داشتم، برند دلیجان مدل ویرا و بسیااااار راضی بودم و تا 7ماه کامل ازش استفاده کردم
کالسکه و صندلی ماشین رو همکارم بهم داد، مکسی کوزی اما هم اصلش کمیابه هم گرونه، اینو باید مامانای حدیدتر کمکت کنن
ناخنگیر و اینا من چیکو گرفتم خوب بود، خش vose گرفته عالیه به نظرم
بهواشتیاشم زوده اما من اوایل همه جیشو ماما بیبی گرفتم خیلی خوب بود بعدشم شامپو هیدرودرم زدم تا همین الان چون به فیروز حساسیت داشت و سرش میخارید اما فیروز خیلی عالیه
کرم سوختگی اردن در نارنجی بی نظیره
شیشه شیر اونت عالیه، مدل نچرال، 1دونه125 فعلا کافیه چون اگر شیر خودتو بخوره که نیازی نیست اگرم شیر خشک خورد 3،4 ماه همون بسه
پستونکم همون اونت عالیه
پوار فقط بی بی لند که نوکش کوچولو و زیرش گرده و زیاد داخل بینی نمیره
مسواک انگشتی
پوشکم نخر بذار دنیا اومد ببینی سایزش چیه بعد بگیر، زود به زودم اون اوایل کوچیکشون میشه و میرن سایز بعدی پس زیاد نخر
کرم مرطوب کننده ماتیلدا عااالیه اما خیلی گرون شده
من الان ثمین یا سیوند میزنم اونام خیلییی عالین
دیگه اینا یادم بود باز یادم اومد میگم برات عزیزم

تخت و پارک رو راستش نمیدونم اما من تخت کنار مادر داشتم، برند دلیجان مدل ویرا و بسیااااار راضی بودم و تا 7ماه کامل ازش استفاده کردم
کالسکه و صندلی ماشین رو همکارم بهم داد، مکسی کوزی اما هم اصلش کمیابه هم گرونه، اینو باید مامانای حدیدتر کمکت کنن
ناخنگیر و اینا من چیکو گرفتم خوب بود، خش vose گرفته عالیه به نظرم
بهواشتیاشم زوده اما من اوایل همه جیشو ماما بیبی گرفتم خیلی خوب بود بعدشم شامپو هیدرودرم زدم تا همین الان چون به فیروز حساسیت داشت و سرش میخارید اما فیروز خیلی عالیه
کرم سوختگی اردن در نارنجی بی نظیره
شیشه شیر اونت عالیه، مدل نچرال، 1دونه125 فعلا کافیه چون اگر شیر خودتو بخوره که نیازی نیست اگرم شیر خشک خورد 3،4 ماه همون بسه
پستونکم همون اونت عالیه
پوار فقط بی بی لند که نوکش کوچولو و زیرش گرده و زیاد داخل بینی نمیره
مسواک انگشتی
پوشکم نخر بذار دنیا اومد ببینی سایزش چیه بعد بگیر، زود به زودم اون اوایل کوچیکشون میشه و میرن سایز بعدی پس زیاد نخر
کرم مرطوب کننده ماتیلدا عااالیه اما خیلی گرون شده
من الان ثمین یا سیوند میزنم اونام خیلییی عالین
دیگه اینا یادم بود باز یادم اومد میگم برات عزیزم