شستن قوری منظورت خالی کردن تفالههاست؟ چون قوری چای و قهوه و کلاَ متعلاقتشون رو نباید مرتب با شوینده شست. ما انقدر تفالهگیر زیاد داریم که یه وقتایی حال نداریم تفاله خالی کنیم همونطوری میذاریمش تو سینک و یه تمیزش رو میندازیم تو قوری تا بعد سر فرصت خالیش کنیم. خود قوری رو هم فقط هر بار آب میزنیم، همین. از این بگهای مخصوص چای دم کردن هم میتونی تو قوری بندازی که یک بار مصرفه (مثل فیلتر قهوه، اینم فیلتر چای حسابه).
بعد یه وقتایی من چند روز میرم مأموریت برمیگردم میبینم شوهرم ۳-۴ تا تفالهگیر برام ردیف کرده تو سینک که خالیشون کنم! البته بیچاره چون دوست داره خشک بشن و بعد یک راست تو سطل زباله خالیشون کنه میذارتشون تو سینک، ولی من همونطوری خیس خالیشون میکنم.
من از وقتی چای فردوس پیدا نکردم دیگه از چایها راضی نیستم. فعلاَ همون احمدهای مختلف میگیرم. دوغزال هم خوبه.
بعد یه وقتایی من چند روز میرم مأموریت برمیگردم میبینم شوهرم ۳-۴ تا تفالهگیر برام ردیف کرده تو سینک که خالیشون کنم! البته بیچاره چون دوست داره خشک بشن و بعد یک راست تو سطل زباله خالیشون کنه میذارتشون تو سینک، ولی من همونطوری خیس خالیشون میکنم.
من از وقتی چای فردوس پیدا نکردم دیگه از چایها راضی نیستم. فعلاَ همون احمدهای مختلف میگیرم. دوغزال هم خوبه.