آفرین بنسای جان دقیقا همینطوره که میگی... درست ترین کار همینه... من حتی همون چند روز اول هم به بقیه هم می گفتم روش رو دستمال خشک کن یا کاغذی بذارید (کسایی که ادعاشون گوش فلک رو کر کرده بود که تجربه دارن، نمی دونستن روی پسر بچه یه دستمال بذارن خبری ار فواره ی جیش نخواهد بود... چه برسه از بعد تربیت جنسی بخوان توجه کنن...
خیلی عالیه که دوره های تربیت جنسی رو رفتی... کلی جلویی واقعا
منم چندین دوره و کارگاه شرکت کردم و کتاب هم خریدم و چند وقت دیگه، یه کتابی که ممنوع الچاپ شده ولی مترجمین به رایگان روی نت گذاشتن پرینت رنگی می گیرم و سیمیش می کنم تا از روش آموزش های لازم رو بدم...
الان پسرتون هنوز خیلی کوچیکه البته، ولی گفتم اینو بگم خوبه برای همه مون...
فقط این موش که گفتی، طبق مطالبی که من خوندم، زیاد مناسب نیست و نباید یه صفت غیر از اسم واقعی باشه... باید اسمی باشه که هر جایی گفت کسی تعجب نکنه، کسی نخنده، کسی بهش بر نخوره ووو... می دنم که حتما توی خونه با اسم های درست اون قسمت ها رو نامگذاری کردید، ولی گفتم فرصت خوبیه که این نکته رو بگم شاید خیلیا ندونن...
البته کلا بارها دیدم که میگفتن کلا بچه رو با اسم حیوانات خطاب نکنید... مثلا موش کوچولوی من یا هر چی... من خودم به پسرم می گفتم جوجه و وقتی فهمیدم که خوب نیست، دیگه نگفتم... همون پسرم و پسر جان، قند عسل جان و... رو انتخاب کردم...
یعنی در کل این اسم های مختلفی که میگن زیاد درست نیست...
بهترین اسم، اسم های نسبتا علمی و عمومیشون میشه... از بین اسم ها من آلت و باسن رو من انتخاب کردم و استفاده می کنم... و جیش، پی پی و باد... به نظرم اسم هایی بودن که جنسیت ندارن، بار فرهنگی ندارن، خنده دار نیستن و...
برای دخترا دیدم باسن جلو و عقب... که خودم زیاد باهاش ارتباط نگرفتم و همون آلت و باسن برای دخترا هم مناسبه به نظرم...
ما از روز اول با همین اسم ها صحبت کردیم بخصوص موقع دستشویی و الان خب هم می شناسه هم تفکیک می کنه و میگه که خوبه به نظرم...
اگر کسی در این مورد نظر یا انتقاد یا پیشنهادی داره هم خوبه که بگید تا در موردش صحبت کنیم و بهترین اسم رو انتخاب کنیم
یا نظرات متخصصین مختلفی که خوندین رو بگید تا یاد بگیریم چی بهتره؟
خیلی عالیه که دوره های تربیت جنسی رو رفتی... کلی جلویی واقعا

الان پسرتون هنوز خیلی کوچیکه البته، ولی گفتم اینو بگم خوبه برای همه مون...
فقط این موش که گفتی، طبق مطالبی که من خوندم، زیاد مناسب نیست و نباید یه صفت غیر از اسم واقعی باشه... باید اسمی باشه که هر جایی گفت کسی تعجب نکنه، کسی نخنده، کسی بهش بر نخوره ووو... می دنم که حتما توی خونه با اسم های درست اون قسمت ها رو نامگذاری کردید، ولی گفتم فرصت خوبیه که این نکته رو بگم شاید خیلیا ندونن...
البته کلا بارها دیدم که میگفتن کلا بچه رو با اسم حیوانات خطاب نکنید... مثلا موش کوچولوی من یا هر چی... من خودم به پسرم می گفتم جوجه و وقتی فهمیدم که خوب نیست، دیگه نگفتم... همون پسرم و پسر جان، قند عسل جان و... رو انتخاب کردم...
یعنی در کل این اسم های مختلفی که میگن زیاد درست نیست...
بهترین اسم، اسم های نسبتا علمی و عمومیشون میشه... از بین اسم ها من آلت و باسن رو من انتخاب کردم و استفاده می کنم... و جیش، پی پی و باد... به نظرم اسم هایی بودن که جنسیت ندارن، بار فرهنگی ندارن، خنده دار نیستن و...
برای دخترا دیدم باسن جلو و عقب... که خودم زیاد باهاش ارتباط نگرفتم و همون آلت و باسن برای دخترا هم مناسبه به نظرم...
ما از روز اول با همین اسم ها صحبت کردیم بخصوص موقع دستشویی و الان خب هم می شناسه هم تفکیک می کنه و میگه که خوبه به نظرم...
اگر کسی در این مورد نظر یا انتقاد یا پیشنهادی داره هم خوبه که بگید تا در موردش صحبت کنیم و بهترین اسم رو انتخاب کنیم

آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم