۱۴۰۲/۶/۲۶، ۰۱:۵۵ عصر
علی رغم سوت و کور بودن اینجا من تجربه م را باهاتون به اشتراک میذارم اگر حتی یک نفر هم بتونه با این تجربه من بهش کمک بشه برای من کافیه چون من پسری داشتم به شدت بدخواب که دوسال تمام خواب شب رو بر من حرام کرده بود و من دائم توی مطب های مختلف بودم و واقعا تاثیر شگفت انگیزی ار درمانها عایدم نشده بود تا اینکه یک عزیزی که خودشون هم پزشک متخصص هستن به من پیشنهاد دادن پسرم را روانپزشک مخصوص اطفال ببرم و گفتن رویکرد و دید روانپزشک ها خیلی متفاوت از متخصصان اعصابه. من با همون جلسه اول مراجعه و با یک چهارم قرص معجزه دیدم! باور کنین اینکه میگم معجزه اغراق نمیکنم.
پسر من طی دوسال زندگیش برای اولیییین بار شب تا صبح یکسره خوابید! منی که ارزوی محالم شده بود چنین چیزی!
و خداروشکر اوضاع خوابش ازین رو به اون رو شد.البته هنوز هم دارو مصرف میکنه تا هرزمان که پزشکش صلاح بدونه.ولی خواستم اگر کسی مثل من هست که خواب شب آسوده براش مثل رویا شده و همه راه ها رو رفتع و نتیجه ای نگرفته، این راه را هم امتحان کنه.
پسر من طی دوسال زندگیش برای اولیییین بار شب تا صبح یکسره خوابید! منی که ارزوی محالم شده بود چنین چیزی!
و خداروشکر اوضاع خوابش ازین رو به اون رو شد.البته هنوز هم دارو مصرف میکنه تا هرزمان که پزشکش صلاح بدونه.ولی خواستم اگر کسی مثل من هست که خواب شب آسوده براش مثل رویا شده و همه راه ها رو رفتع و نتیجه ای نگرفته، این راه را هم امتحان کنه.