۱۴۰۰/۹/۱۸، ۰۳:۳۳ عصر
ما هم تیویمون کلا خاموشه. خونه مامانم هم رفتم خودش از دوستش شنیده بود خوب نیست و کاملا توجیه بود اصلا نمیذاشت ببینن (اگه من میگفتم به این راحتی نمیپذیرفت
). اما نسل جوان همه معتقد بودن ما بچههامون کلا جلو تیوی بودن. مگه چیه؟ دقیقا همهشون هم از اینکه بچههاشون حتی برای یه رنگ آمیزی ساده یا انجام تکالیف مدرسه تمرکز ندارن گله دارن.
در مورد تیکههای غذا نوناجون منم نگرانم. دیروز یه برش سیب دست خودم بود نگه داشتم که دخترم با طعمش آشنا شه (اون بد غذاهه نه) آنچنان مک زد که کلا از دست خودم سر خورد رفت تو دهنش. حتی خودش هم ترسید، من که بماند. اما خوب تیکههه انقد بزرگ بود که هنوز بخشیش بیرون از دهنش موند و راحت دراوردم. این دخترم هنوز بلد نیست بجوه و قورت بده قربونش برم. فقط مک میزنه.

در مورد تیکههای غذا نوناجون منم نگرانم. دیروز یه برش سیب دست خودم بود نگه داشتم که دخترم با طعمش آشنا شه (اون بد غذاهه نه) آنچنان مک زد که کلا از دست خودم سر خورد رفت تو دهنش. حتی خودش هم ترسید، من که بماند. اما خوب تیکههه انقد بزرگ بود که هنوز بخشیش بیرون از دهنش موند و راحت دراوردم. این دخترم هنوز بلد نیست بجوه و قورت بده قربونش برم. فقط مک میزنه.