۱۴۰۰/۹/۲۲، ۰۲:۱۹ عصر
ندا جان منم اولین بار بود درست کردم.دستورشو تو برنامه به خانه برمیگردیم دیدم 
اول یه دونه پیاز تفت دادم بعد سیر و زدچوبه و فلفل،پودر تخم گشنیز و دارچین اضافه کردم.بعد سینه مرغ که ریز خورد کرده بودم اضافه کردم و کمی تفت دادم.بعدش یکم آب انار و یکم رب انار ریختم( چون ربم ترش بود یکم شکرم زدم )درشو گذاشتم مرغا یکم پخت و آبش کشیده شد بعد زعفرون زدم و لای برنج آبکش شده گذاشتم دم بکشه.
امیدوارم خوب توضیح داده باشم

اول یه دونه پیاز تفت دادم بعد سیر و زدچوبه و فلفل،پودر تخم گشنیز و دارچین اضافه کردم.بعد سینه مرغ که ریز خورد کرده بودم اضافه کردم و کمی تفت دادم.بعدش یکم آب انار و یکم رب انار ریختم( چون ربم ترش بود یکم شکرم زدم )درشو گذاشتم مرغا یکم پخت و آبش کشیده شد بعد زعفرون زدم و لای برنج آبکش شده گذاشتم دم بکشه.
امیدوارم خوب توضیح داده باشم
