امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان
میس شین جان من هم شدیدا موافق حرفاتم عزیزم
در یک جبهه ایم...
امیدوارم که زنان مجبور به انتخاب چیزی نشن، یکیش همین بارداری و بچه داری و...
و حق و حقوق زن در مورد ازدواج و بچه یکککککککک کمممممممممممممم بهش داده بشه و این نبرد نابرابر یکم متعادل شه...
واقعا با یه بچه حتی اگر مرد همراهی کنه، واقعا حددداقل حداااااقل نصف مدت رو ما با بچه تنهاییم، 3.4 زمان رو همراه با پدر هستیم... دیگه یه پدری خیلییییییییی همراهی کنه، همون مثل همسر من روزی 2-3 ساعت وقت بذاره... همون میشه 1.8 روز... همه ی وظایف با مادر، همه ی حقوق با پدر................ واقعا آدم رو خسته می کنه... ولی خب در این وضعیت اینا آرزویی بیش نیست... فقط امیدوارم دخترامون آگاه بشن... به هر کسی افتخار پدر شدن ندن... خودشون رو بدون دلیل قطعی درگیر بچه نکنن که از همه چیزشون می مونن...

بله بهشت زیر پای مادران است و اینها هم کشکه همش... بهشت رو گذاشتن زیر پای مادر بدبخت و حوری بازی رو گذاشتن برای پدر... این حرفا یه سری جملات بچگانه برای تحت سلطه درآوردن زنان هست از نظر من...
دین از 3 طریق خودش رو توی جامعه حفظ می کنه، زنان، روستاییان و روحانیون... اینا می دونن روحانی که پشتشونه چون نونش بنده... روستایی هم که حتی اگه بخواد دسترسی به کتب و اینها نداره و خودشون درگیر سنتهای متعصبانه شون هستن که نمیذارن کسی زیاد اوج بگیره... می مونه زنان که الان برای همینه که چماغ بالای سر زنان هست و میخوان حتی شده با جمع کردن لوازم پیشگیری، زنان رو مشغول بچه های سالم تاااااا ناقص، بیمار، معلول و عقب مانده کنن... چون می دونن زن که آگاه بشه همه ی معادلات رو عوض می کنه...
کدوم زنی می تونه دوتا بچه رو باهم بغل کنه و حتی یه خرید معمولی روزانه ش رو بکنه؟ چه برسه وقت پیدا کنه مثلا یه مطالعه ای کنه یا در فضای مجازی آگاه سازی انجام بده و... حتی یکیش هم سخته و کمک لازمه چه برسه بیشتر...
ولی این بهشت و اینا رو میگن و زن رو توی خونه زندانی می کنن و هیچ احترام و حقی هم برای مادر قائل نیستن... فقطم میگن بزایید... نه مهد حسابی داریم که از نوزادی مثلا بشه بچه رو گذاشت... نه پرستار حرفه ای داریم... نه شرایط برای بیرون رفتن مادر و مادرباردار فراهمه... رسما مادر برای من شده مساوی با زندانی............... به خدا که انصاف نیست... باید خانمها این حرفای ما رو بشنون تا هوشمندانه تصمیم بگیرن...
خانم فسقلی دیروز لیست کاراش رو گذاشته بود... حیرت کردم... که اینهمه کار ریز و درشت آدم انجام میده ولی به چشم نمیاد... اینهمه سلامتمون رو توی خونه میذاریم بدون کمکی چیزی، اصلا توی جامعه مادر خانه دار رو جایی حساب نمی کنن... با اینکه به عنوان کسی که قبل از بچه توی جامعه بوده، توی دانشگاه تدریس می کرده، سالها دانشجو بوده و هست، پروژه می گرفته... کار دانشجویی داشته و کلا سرم همیشه گرم بوده، میگم مادری که میشینه بچه ش رو بزرگ می کنه بخصوص به دلیل اینکه کمکی نداره، واقعا واقعا کار خیلییییی سختی رو داره انجام میده... بعنوان کسی که رشته ش مرتبط با معدنه، از کار توی معدن سخت تره... از اینکه با 30 کیلو بار 30 کیلومتر توی روز راه بری سخت تره... اون رو آخرش لذتم می بری، اما بچه فقط اعصابت رو خرد می کنه...
به خدا من هیچ لذتی نمی برم... الکی میگن با خنده ی بچه یادت میره و ال و بل... اصلا اینطور نیست... مگه میشه آدم یادش بره ده دقیقه پیش همین بچه داشت زمین رو به آسمون می دوخت و اعصابت رو واقعا پوکوند؟

دخترایی که آتنا و آرتمیسشون بالاست تو رو خدا با دقت بالاتری مادر شدن رو انتخاب کنید... ما دیگه دستمون بسته اس... ولی شما که می تونید حتما عاقلانه و هوشمندانه و با سنجیدن همه ی جوانب در نظر بگیرید... از اینکه ممکنه بچه تون تا 1 سال (کم و زیاد داره ولی حذف نمیشه)، ممکنه هر یه ربع تا نیم ساعت بیدار شه و گریهههههههههه و گریههههههههههههه و گریهههههههههههههه... تا سنین بالاتر که مال 2-3 سالگی همین لجبازی و استقلال و اینها رو داره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Mari90، nona، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان - توسط Rose - ۱۴۰۰/۹/۲۹، ۰۷:۴۷ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان