ترگل من فقط گوشت و دنبه بدون نمک و هیچی میذارم تو شیشه مربایی بزرگ و درشو میبندم یه قابلمه بزرگ که سه چهارم شیشه را آب بگیره آب میرزم اونقدری که شیشه شناور نشه و میذارم با هم جوش بخورن ۴-۵ ساعت پخته میشه آخر کار یکم نمک اضافه میکنم
اگر آبش کم شد آب جوش اضافه کن
اگر آب سرد بریزی میترکه
در حین پخت هم شیشه را بیرون نیار که سرد و گرم نشه و نشکنه.
همین
خیلی هم خوشمزه اس
اگر آبش کم شد آب جوش اضافه کن
اگر آب سرد بریزی میترکه
در حین پخت هم شیشه را بیرون نیار که سرد و گرم نشه و نشکنه.
همین
خیلی هم خوشمزه اس