ممنون رز جان از توضیحاتت عزیزم باشه حتما
لینکاتم عالی بود بوس بهت
ترگل جون موادو که داخل شیشه میریزی حتما تا نصف شیشه هم آب بریز چون گوشت فقط اب میندازه میتونه خودش تنهایی بپزه اما برنج اینا اب نمیندازن
من هیج و سیب زمینی اینا با گوشتو ریختم حدود نصف هم اب جوشیده خنک ربختم درشو بستم کراشتم تو قابلمه
تا حدود ۱ سانت مونده به سر شیشه قابلمه رو پر اب کردم درشو بستم ۴ ساعت پخت ابم کم شد آب جوش ریختم
بعدم هاموش کردم گذاشتم همون خالت خنک شد بعد درش اوردم از قابلمه
ببین همونطور که رز جان گفت کلا گوشت تو شیشه غذای مریضها و افراد مسن یا ضعیف بوده و هست هم خاصیتش حفظ میشه هم لذیذ
مرسی ندا جون من فکر کنم کلا به بو زیادی حساسم
هیچوقت تو زندگیم داخل قصابی و ماهی فروشی نرفتم اگر هم لازم شده بیرون در وایسادم و سفارش دادم
لینکاتم عالی بود بوس بهت
ترگل جون موادو که داخل شیشه میریزی حتما تا نصف شیشه هم آب بریز چون گوشت فقط اب میندازه میتونه خودش تنهایی بپزه اما برنج اینا اب نمیندازن
من هیج و سیب زمینی اینا با گوشتو ریختم حدود نصف هم اب جوشیده خنک ربختم درشو بستم کراشتم تو قابلمه
تا حدود ۱ سانت مونده به سر شیشه قابلمه رو پر اب کردم درشو بستم ۴ ساعت پخت ابم کم شد آب جوش ریختم
بعدم هاموش کردم گذاشتم همون خالت خنک شد بعد درش اوردم از قابلمه
ببین همونطور که رز جان گفت کلا گوشت تو شیشه غذای مریضها و افراد مسن یا ضعیف بوده و هست هم خاصیتش حفظ میشه هم لذیذ
مرسی ندا جون من فکر کنم کلا به بو زیادی حساسم
هیچوقت تو زندگیم داخل قصابی و ماهی فروشی نرفتم اگر هم لازم شده بیرون در وایسادم و سفارش دادم