۱۴۰۰/۱۰/۴، ۰۱:۳۰ صبح
(۱۴۰۰/۱۰/۳، ۱۱:۰۷ عصر)Targol نوشته است: با اجازه نسیمه جون دستور کیک سیب و دارچین بدون لبنیات!مرسی از دستورت ترگل جان
تخم مرغ: چهار عدد
شکر: یک پیمانه
آب ولرم: یک پیمانه
روغن: نصف پیمانه
وانیل: یک چهارم ق چ
بیکینگ پ: یک ق چ
آرد: دو و نیم پیمانه
سیب: دو عدد
دارچین: دو ق غ
سیبها رو برش میزنیم. تقریبا ضخامت بیرونیش حدود نیم سانت شه. هر سیب متوسط تقریبا ۱۶-۲۴ برش میشه. روشون یکم دارچین و ترجیحا پودر قند میپاشیم میذاریم کنار.
تخم مرغ و وانیل رو یه مقدار میزنیم، شکر رو کم کم اضافه میکنیم جوری که کلا حدود ۸-۱۰ دقیقه تخم مرغها زده شه. بعد آب رو اضافه و با دور کند چند ثانیه میزنیم، بعد روغن و مجدد چند ثانیه میزنیم.
دارچین و ب پ و آرد رو سه بار الک کرده به مواد تو چند مرحله اضافه و با دور کند همزن میزنیم تا فقط مخلوط شن. مواد رو تو قالب ترجیحا میان تهی ۲۳ سانت میریزم و سیب ها رو روش میچینیم جوری که هر برش یه کوچولو بیاد روی برش قبلی. اینجوری موقع پخت سیبها تو مایه کیک فرو نمیرن.
دمای ۱۸۰ درجه برای حدود ۴۰ دقیقه
من تو فر برقی با فن دمای ۱۶۰ میذارم. همون ۴۰ دقیقه.
البته نمیدونم کار درستی کردم همینجا نوشتم یا نه
ولی لطفا دستورت رو بذار توی تاپیک خودش
http://www.khanumha.com/showthread.php?tid=61
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم