(۱۴۰۰/۱۰/۹، ۰۵:۳۳ عصر)youtab نوشته است: ایشششششششاااااااااللللللااااااا ماهور
سلام به روی ماهت...
فاطمه جون تا عید همه مانکن میباشیییییییییم
ایشاللللله

صدف جون خود شکر خوردن بی خوابی و تشویش درونی میاره اولین کارت باید حذف قند مصنوعی باشه
دوم اینکه نسکافه رو بزار کنار و اسپرسو رو جایگزینش کن، همراه با یه تیکه شکلات تلخ بالای ۸۰ درصد. اینو هم فقط صبح موقع صبحانه بخور(منظورم همون موقعس که بیدار میشی). وسط روز قهوه خوردن بیخوابی میاره
واسه خودت نون قهوه ای(انواع مختلف داره، نون پروتئین، نون جو دوسر، نون جو و... . مارک سه نان عالیه) بخر، خودتو عادت بده به این نون ها. هروقت بیدار شدی یه اسلایس از این نون هارو با پنیر و گردو یا ارده عسل یا عسل دارچین بخور، همراه همون اسپرسو و شکلات تلخ. یه وقتا میتونی اوتمیل درست کنی از شب قبل واسه صبحانت(ترکیب جو دو سر پرک+شیر کم چرب+عسل+دانه چیا+دارچین. من این مدلی درست میکنم، مدلای دیگش هم هست میتونی امتحان کنی) به اضافه همون اسپرسو و شکلات .با این صبحانه ها تا چند ساعت سیری. خود قهوه و تلخ و شکلات تلخ ولع به شیرینی رو کم میکنه. وعده بعدیت رو همون حدود ساعت ۵ بخور، وعده آخرت هم به نظر من حدود ساعت ۹ بخور که تا فردا زیاد گرسنگی نکشی. میوه هم ۲ واحد در روز اوکی هستش. چندتا دونه مغزیجات یا ماست ایسلندی و میوه هم میتونه میان وعده های خوبی باشه. بیسکوییت هفت غله مارک جمانه هم عالیه واسه میان وعده.
حذف قند مصنوعی و نسکافه و خوردن اسپرسو تلخ تو یه وعده ی صبحانه به نظرم خیلی روی خوابت اثر میزاره
ما هم قند و شکر اصلا نمیخوریم. فقط خرما، کشمش، مویز. از این چیزا