امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake)
نسیمه جان با کدوم دستور درست کردی؟
از من شوهرم برد سرکار گفت نخوردم سفت بود پوک دوس داره
گفتم باز شاید سرد شده اینجوری شده چکار کنم دستور اصلیش چیه اخه

[تصویر:  ۲۰۲۲۰۱۰۸_۲۱۳۹۰۵_ry9.jpg]
این کیک میشه پوک بشه؟
کلا نمیدونم چرا هر کیکی ک توش میوه داشته باشه سفت میشه واسم عین خمیر
وقتی گرمه خوبه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Rose - ۱۴۰۰/۳/۱۵، ۰۸:۰۹ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Targol - ۱۴۰۰/۱۰/۴، ۰۲:۰۱ صبح
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط atefehjjjjjjj - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸، ۰۴:۵۰ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط atefehjjjjjjj - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸، ۱۱:۳۸ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Targol - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹، ۱۲:۳۳ صبح
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Rose - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹، ۰۳:۲۷ صبح
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط 2015 - ۱۴۰۰/۱۱/۲۷، ۰۸:۰۸ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Minoo1121 - ۱۴۰۰/۱۱/۲۷، ۰۹:۵۵ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Minoo1121 - ۱۴۰۰/۱۱/۲۸، ۰۱:۴۴ صبح
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Minoo1121 - ۱۴۰۰/۱۱/۲۸، ۰۴:۳۴ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط liyane - ۱۴۰۱/۱۰/۶، ۰۸:۱۰ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط liyane - ۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۲:۴۴ صبح
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Targol - ۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۸:۱۷ صبح
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۳:۲۴ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط liyane - ۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۳:۲۸ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Targol - ۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۶:۲۹ عصر
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Almam - ۱۴۰۱/۱۰/۹، ۱۰:۰۵ صبح
RE: کیک سیب و دارچین (Apple and Cinnamon Cake) - توسط Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۱۵، ۱۱:۳۸ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان