۱۴۰۰/۱۰/۱۸، ۱۱:۴۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۱۹، ۱۲:۰۱ صبح، توسط نسیمه جااان.)
عاطفه جان توی عکس انگار وسطش یکم خمیر مونده
الان دستوری ک درست کردم رو برات میذارم
۳عدد تخم مرغ
۱ و ۱/۳ پیمانه آرد
۲ عدد سیب
نوک قاشق چای خوری وانیل
۲ق غذا خوری آبجوش
۱ ق چای خوری بکینگ پودر
۱ ق غذاخوری دارچین
نصف پیمانه شکر
آرد و بکینگ پودر رو ۳بار الک میکنیم، سیب رو پوست میگیرم و نازک نازک برش میزنیم و بهش دارچین و ۲ قاشق شکر اضافه میکنیم میذاریم کنار .
تخم مرغا و شکر و وانیل رو ۳ دقیقه با دور تند همزن میزنیم حالا آبجوش اضافه میکنیم و تند میزنیم تا ۴ دقیقه تا سفید و پف بشه
در آخر مخلوط آرد رو ۳ مرحله اضافه میکنیم و فولد میکنیم
کف قالب رو که بهتره میان تهی باشه رو چرب و آرد پاشی میکنیم ،یه کم مایع کیک میریزیم بعد یه ردیف سیب میچینیم روش،بعد مایع کیک بعد یه لایه سیب الی آخر
فر روی ۱۷۰ درجه
،حدودا ۴۰دقیقه پخته میشه
الان دستوری ک درست کردم رو برات میذارم
۳عدد تخم مرغ
۱ و ۱/۳ پیمانه آرد
۲ عدد سیب
نوک قاشق چای خوری وانیل
۲ق غذا خوری آبجوش
۱ ق چای خوری بکینگ پودر
۱ ق غذاخوری دارچین
نصف پیمانه شکر
آرد و بکینگ پودر رو ۳بار الک میکنیم، سیب رو پوست میگیرم و نازک نازک برش میزنیم و بهش دارچین و ۲ قاشق شکر اضافه میکنیم میذاریم کنار .
تخم مرغا و شکر و وانیل رو ۳ دقیقه با دور تند همزن میزنیم حالا آبجوش اضافه میکنیم و تند میزنیم تا ۴ دقیقه تا سفید و پف بشه
در آخر مخلوط آرد رو ۳ مرحله اضافه میکنیم و فولد میکنیم
کف قالب رو که بهتره میان تهی باشه رو چرب و آرد پاشی میکنیم ،یه کم مایع کیک میریزیم بعد یه ردیف سیب میچینیم روش،بعد مایع کیک بعد یه لایه سیب الی آخر
فر روی ۱۷۰ درجه
،حدودا ۴۰دقیقه پخته میشه
![[تصویر: 20220108_220110391_vvai.png]](https://s4.uupload.ir/files/20220108_220110391_vvai.png)
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎