عاطفه دستور اول تاپیک که گذاشتم فوق العاده نرم و پوکه و اصلا ظاهرش و بافتش به کیک میوه ای نمیخوره... من بعد از مشکل صفرام به جای روغن، کاملللل فقط سیب رنده شده می زنم و روغن رو فقط برای چرب کردن قالب استفاده می کنم، اضافه ی روغن رو هم خالی می کنم... باز با اینکه کلش فثط میوه اس و خود میوه بافت رو سنگین و پخت رو سخت می کنه، مثل مال شما نمیشه و سبک در میاد...
باید ببینی کجای کار رو اشتباه کردی... به نظر میاد فرت تنظیم نیست یا دما یکنواخت توی فرت پخش نیست و اینکه احتمالا خوب گرم نکرده بودی بعد یهو زیاد کردی و اون اصلی که توی فر برقی باید ۲۰ درجه دماش کمتر باشه رو رعایت نکردی.
به بکینگ پودر و هم زدن و دمای مواد هم خیلی توجه کن.
اگه تجربه ی آنچنانی توی کیک پزی نداری اول وقت بذار و مطالعه کن کااامل از مطالب مرتبط با شکر و تخم مرغ و فر و حتی درست اندازه کردن و کلا هر مبحث مرتبطی که با کیک هست، بعد مواد تازه و با کیفیت بخر و با یه فر استاندارد بپز...
باید ببینی کجای کار رو اشتباه کردی... به نظر میاد فرت تنظیم نیست یا دما یکنواخت توی فرت پخش نیست و اینکه احتمالا خوب گرم نکرده بودی بعد یهو زیاد کردی و اون اصلی که توی فر برقی باید ۲۰ درجه دماش کمتر باشه رو رعایت نکردی.
به بکینگ پودر و هم زدن و دمای مواد هم خیلی توجه کن.
اگه تجربه ی آنچنانی توی کیک پزی نداری اول وقت بذار و مطالعه کن کااامل از مطالب مرتبط با شکر و تخم مرغ و فر و حتی درست اندازه کردن و کلا هر مبحث مرتبطی که با کیک هست، بعد مواد تازه و با کیفیت بخر و با یه فر استاندارد بپز...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم