۱۴۰۰/۱۰/۲۱، ۱۲:۵۱ صبح
بچه ها این چیزی که یوتاب میگه که با روال عادی زندگی فرقی نداره. شما اگه هرچیزی میپزی رو بخوری ولی کم بخوری میشه همین رژیمی که یوتاب میگه. فقط چندتا چیز رو باید رعایت کنین، همین. اول اینکه سعی کنین غذاها رو تا میتونین سالم و کم روغن درست کنین، دوم اینکه حجم رو رعایت کنین و کم بخورین، سوم اینکه تعداد وعده ها رو رعایت کنین یعنی ۳ تا وعده اصلی ۲-۳ تا میانوعده، با روزی ۸ لیوان آب، روزی ۴۰-۴۵ دقیقه پیاده روی. بخدا انقدر راحت لاغر میکنین که حد نداره.
راستی یه چیزی، اگه میخواین حسابی سایز کم کنین ۱- روغن رو حذف کنین ۲- قند مصنوعی رو حذف کنین ۳- حداقل ۸ لیوان آب بخورین. من اینو عینا رو خودم اجرا کردم و نتیجه دیدم. من فقط ۵ کیلو کم کردم ولی هرکی منو میبینه میگه وااااای چقدر لاغر شدی. لاغر شدنم عین کسیه که ۸-۹ کیلو کم کرده ولی فقط ۵ کیلو کم کردم. البته من پیاده روی هم میکنم.
راستی یه چیزی، اگه میخواین حسابی سایز کم کنین ۱- روغن رو حذف کنین ۲- قند مصنوعی رو حذف کنین ۳- حداقل ۸ لیوان آب بخورین. من اینو عینا رو خودم اجرا کردم و نتیجه دیدم. من فقط ۵ کیلو کم کردم ولی هرکی منو میبینه میگه وااااای چقدر لاغر شدی. لاغر شدنم عین کسیه که ۸-۹ کیلو کم کرده ولی فقط ۵ کیلو کم کردم. البته من پیاده روی هم میکنم.