۱۴۰۰/۱۰/۲۷، ۰۳:۲۸ صبح
یه فنجون کنجد و نصف فنجون مغز تخمه
نصف فنجون عسل و ۲ قاشق شکر
عسل و شکر رو در ظرفی روی شعله ملایم قرار میدیم و ۵ دقیقه جوش ریز بزنه و کف کنه
در صورت تمایل کنجد و مغز تخمه رو کمی بو میدیم بعد به مخلوط عسلمون که الان کاراملی شده اضافه میکنیم و کمی با قاشق چوبی مخلوط میکنیم
کف سینی مورد نظر فنی میندازیم و با کره کمی چرب میکنیم بعد روش میریزیم و با قاشق سطحش رو صاف میکنیم توی دمای محیط میذاریم تا خنک بشه کمیک خودش رو گرفت برش میدیم و میذاریم یخچال،حسابی ک خنک شد جدا میکنیم از فویل
نصف فنجون عسل و ۲ قاشق شکر
عسل و شکر رو در ظرفی روی شعله ملایم قرار میدیم و ۵ دقیقه جوش ریز بزنه و کف کنه
در صورت تمایل کنجد و مغز تخمه رو کمی بو میدیم بعد به مخلوط عسلمون که الان کاراملی شده اضافه میکنیم و کمی با قاشق چوبی مخلوط میکنیم
کف سینی مورد نظر فنی میندازیم و با کره کمی چرب میکنیم بعد روش میریزیم و با قاشق سطحش رو صاف میکنیم توی دمای محیط میذاریم تا خنک بشه کمیک خودش رو گرفت برش میدیم و میذاریم یخچال،حسابی ک خنک شد جدا میکنیم از فویل
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎