امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع سوهان
#2
یه فنجون کنجد و نصف فنجون مغز تخمه 
نصف فنجون عسل و ۲ قاشق شکر 
عسل و شکر رو در ظرفی روی شعله ملایم قرار میدیم و ۵ دقیقه جوش ریز بزنه و کف کنه 
در صورت تمایل کنجد و مغز تخمه رو کمی بو میدیم بعد به مخلوط عسلمون که الان کاراملی شده اضافه میکنیم و کمی با قاشق چوبی مخلوط میکنیم 
کف سینی مورد نظر فنی میندازیم و با کره کمی چرب میکنیم بعد روش میریزیم و با قاشق سطحش رو صاف میکنیم توی دمای محیط میذاریم تا خنک بشه کمیک خودش رو گرفت برش میدیم و میذاریم یخچال،حسابی ک خنک شد جدا میکنیم از فویل
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، Rose، youtab، آیسان ۹۶، جوجه خوشگله، شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
انواع سوهان - توسط Rose - ۱۴۰۰/۱۰/۲۷، ۰۳:۰۰ صبح
RE: انواع سوهان - توسط نسیمه جااان - ۱۴۰۰/۱۰/۲۷، ۰۳:۲۸ صبح

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان