امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکات اسباب کشی و مشاوره و تبادل نظر درباره ی اسباب کشی
ما البته گاز نخریدیم هیچ‌وقت و سر خونه‌مون بوده تا الان. منم با باز کردنش تا جای ممکن و دستمال کشیدنش موافقم، ولی به نظرم وسایل برقی نباید آب روشون پاشیده بشه، حالا با شلنگ یا با پارچ یا هر چی. من حتی آسیاب برقی‌مون رو هم با کلی ترس و لرز از برق می‌کشم می‌گیرم زیر شیر آب و همیشه می‌گم احتمالاَ خراب میشه، ولی خب اون خیلی ارزونه و خراب بشه مهم نیست. منظورم از این آسیاب‌ها هست که توشون در نمیاد، مثل آسیاب قهوه. فقط درشون در میاد که میشه درست شست، بقیه‌ش رو اولا دستمال مرطوب می‌کشیدم، بعد دیدم چندشم میشه مثلاَ شنبلیله آسیاب کنم بعد دستمال بکشم بعد پیاز خشک آسیاب کنم، گفتم بذار بگیرم زیر شیر آب.

در مورد اسباب‌کشی منم نکته‌ای که به نظرم می‌رسه رو اضافه می‌کنم:

یه وقتایی آدم کلی میاد از اول وقت و هزینه میذاره همه چیز رو به درستی می‌بنده و می‌پیچه و محکم‌کاری‌ها رو کامل انجام می‌ده، بعد مثلاَ لباسشویی یا یخچال رو دیگه شب آخر از برق می‌کشه و می‌گه بذار همون صبح که اسباب‌کشی داریم خالیش کنم و جمعش کنیم. بعد اگر غفلت کنید ممکنه یخچال یا لباسشویی که گرون‌ترین اعضاء خونه هستن انقدر جمع کردنشون لحظه‌ی آخری بشه که بی‌خیال پیچیدنشون لای سلفون و نایلون حباب‌دار بشید. ولی حواستون باشه که اینا از همه‌ی ظروف هم مهمترن. پس حتماَ یک ساعت وقت بیشتر در نظر بگیرید صبح که بتونید حالا یا خودتون یا با کمک کارگرای مربوطه یخچال و وسایل برقی بزرگ رو قشنگ همه جاشون رو نایلون حباب‌دار بکشید چند دور که موقع جابجایی وقتی از جاهای تنگ‌تر یا در رد می‌شن خدای نکرده نگیرن به این‌ور اون‌ور و قر نشن. کارگرای شرکت‌های باربری یکی‌شون اغلب همه‌ی این کارا رو بلده که میشه مسئول باز و بسته کردن ساید و چیزای گنده، ولی از قبل باهاشون هماهنگ کنید که اون نفر سر وقت بیاد و همه برقی‌های گنده رو خوب و بدون صرفه‌جویی در مصرف نایلون ببنده.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • **ماهور**، 2015، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، پری سیما
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نکات اسباب کشی و مشاوره و تبادل نظر درباره ی اسباب کشی - توسط ستی‌لیته - ۱۴۰۰/۱۰/۲۸، ۱۲:۲۳ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان