نونا جون خیلی مبارک باشه 
عاشق اینم که میگی خاک بر سرشون
عینننن خودمی منم دقیقا هی بهم یادآوری میشه که چیا دارم از چه تصمیماتی میکشم دلم میخواد......................................
بچه ها برای نشستن، تامی تایم مهمتر از نشوندنه... تا عضلات گردنشون و شکم و جلوی سینه و دستاشون قوی نشه، نمی تونن بشینن... یعنی بشونید هم میفتن و خودشون رو با خطر روبرو می کنن چون نمی تونن خودشون رو جمع کنن که مثلا با صورت خدای نکرده نیفتن... ولی تامی تایم که بذارید خود به خود میرن مرحله ی بعد... بعد بشینن یا از روی شکم بچرخن، دیگه مثل دومینو همه چیز یهویی شروع میشه و یهو می بینید بچه دستش رو وللللللللللل کرد و راه افتاد
من این صحنه اصلا یادم نمیره... قشنگترین صحنه ی زندگیم بود وقتی پسرم تخت رو ول کرد و 3 تا قدم با دستای بالا رفت......
سلین منم دلم خواست... فکر کن نونا عمه یا خاله ی آدم باشه

عاشق اینم که میگی خاک بر سرشون

بچه ها برای نشستن، تامی تایم مهمتر از نشوندنه... تا عضلات گردنشون و شکم و جلوی سینه و دستاشون قوی نشه، نمی تونن بشینن... یعنی بشونید هم میفتن و خودشون رو با خطر روبرو می کنن چون نمی تونن خودشون رو جمع کنن که مثلا با صورت خدای نکرده نیفتن... ولی تامی تایم که بذارید خود به خود میرن مرحله ی بعد... بعد بشینن یا از روی شکم بچرخن، دیگه مثل دومینو همه چیز یهویی شروع میشه و یهو می بینید بچه دستش رو وللللللللللل کرد و راه افتاد

سلین منم دلم خواست... فکر کن نونا عمه یا خاله ی آدم باشه

آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم