مرسی رز جان
الان دو سال و نه ماهشه
چند تا از مواردی که در مورد آمادگی گفتی را داره.
راستش از دیروز من پوشک را قطع کردم و مراسم بای بای پوشک اجرا کردیم
خودش آخرین پوشکشو انداخت تو سطل آشغال و بای بای کرد
از چند ماه پیش هم کلا دارم آماده اش میکنم چند تا کتاب برایش خریدم که میخونم خودمم هی قصه میسازم و براساس در مورد از پوشک گرفتن میگم
دیگه تو خونه محیط دستشویی و حمام را بهش نشون دادیم و هر دفعه که من و باباش خواستیم بریم دستشویی توصیف کردیم و گفتیم که دارین میریم دستشویی جیش کنیم چون وقتی آدما بزرگ میشن دیگه پوشک نمیشن
خلاصه این مقدمات را چند ماه هست که با حوصله و مهربانی داشتیم
امروز هم دیگه پوشک نشده به جز موقع خواب شورت آموزشی پوشیده بعد بلافاصله در آوردیم و دوباره شورت.
فقط صبح دو دفعه نگفت ولی بقیه دفعات خبر داده که بردمش تو حمام
به عنوان جایزه هم هر دو دفعه یک بار نصف آبنبات بهش دادم
یک دفعه در میان هم تشویقش کردم
اون وقتی هم که خودشو خیس کرد اصلا دعواش نکردم و فقط توضیح و توصیف بود که ببین شلوارت خیس شده و باید خبر بدی که خیس نشه
دیگه چیکار کنم؟! از صبح از کت و کول افتادم
ضعف کردم از بس دنبالش بودم و حواسم جمع بود
الان دو سال و نه ماهشه
چند تا از مواردی که در مورد آمادگی گفتی را داره.
راستش از دیروز من پوشک را قطع کردم و مراسم بای بای پوشک اجرا کردیم
خودش آخرین پوشکشو انداخت تو سطل آشغال و بای بای کرد
از چند ماه پیش هم کلا دارم آماده اش میکنم چند تا کتاب برایش خریدم که میخونم خودمم هی قصه میسازم و براساس در مورد از پوشک گرفتن میگم
دیگه تو خونه محیط دستشویی و حمام را بهش نشون دادیم و هر دفعه که من و باباش خواستیم بریم دستشویی توصیف کردیم و گفتیم که دارین میریم دستشویی جیش کنیم چون وقتی آدما بزرگ میشن دیگه پوشک نمیشن
خلاصه این مقدمات را چند ماه هست که با حوصله و مهربانی داشتیم
امروز هم دیگه پوشک نشده به جز موقع خواب شورت آموزشی پوشیده بعد بلافاصله در آوردیم و دوباره شورت.
فقط صبح دو دفعه نگفت ولی بقیه دفعات خبر داده که بردمش تو حمام
به عنوان جایزه هم هر دو دفعه یک بار نصف آبنبات بهش دادم
یک دفعه در میان هم تشویقش کردم
اون وقتی هم که خودشو خیس کرد اصلا دعواش نکردم و فقط توضیح و توصیف بود که ببین شلوارت خیس شده و باید خبر بدی که خیس نشه
دیگه چیکار کنم؟! از صبح از کت و کول افتادم
ضعف کردم از بس دنبالش بودم و حواسم جمع بود