امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن و مسائل مرتبط با نوپایان
ممنون
حالا روی بیرون بردنش باید کار کنم. نمی‌دونم با خودم گفتم با شورت آموزشی ببرمش بیرون یا صبر کنم یکم که یاد گرفت بدون شورت آموزشی سریع ببرم و بیارم و بعد کم کم فاصله را زیاد کنم.

من از روانشناس کودک پرسیدم گفت توی خواب چون نمیتونه بگه شورت آموزشی بپوش البته اون گفت پوشک که من پوشک اصلا دیگه نمی‌خوام ببندم.

رز جان در مورد قصری به هیچ عنوان نباید قصری را جایی به جز دستشویی یا حمام قرار داد. اصلا و اصلا اینکار نباید صورت بگیره
چون در بچه نهادینه میشه که می‌تونه توی خونه هم کارشو انجام بده و حتی تو ویژگی های شخصیتی در بزرگسالی هم تاثیر داره. اتفاقا اون روانشناس هم روی این مسئله تاکید کرد که اصلا از توالت یا حمام بیرون نیار.
پسرم یه دونه قصری داره که انگار دوسش نداره اصلا استفاده نمیکنه از چند تا مامان پرسیدم گفتن اگر از اول حالت توالت سنتی بشینه راحت تری چون بعداً ترک قصری هم جریان داره و برای بچه پسرها قصری ها زیاد خوب نیستن چون جیششون بیرون می‌ریزه. روانشناس گفت قصری بگیر که پاهاش خسته نشن
ولی انگار تونسته سازگار بشه فعلا

نمی‌دونید بچه تو این سن تا چند ساعت می‌تونه جیش خودشو نگه داره؟ چه انتظاری ازش داشته باشم ( نیم ساعت، یک ساعت، دو ساعت)؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: تجربیات و تبادل نظر درباره ی از شیر و از پوشک گرفتن - توسط Mari90 - ۱۴۰۰/۴/۳۰، ۱۱:۴۲ صبح

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان