سالاد ماکارونی اسووووون 
ماکارونی فرمی, پاپیونی خوشگل میشه, رنگی هم نباشه بهتره...
نخود فرنگی, خیار شور ریز و نگینی, هویج پخته ریز و نگینی شده, ذرت کنسروی, ژامبون, مایونز, ماست ساده یا چکیده, نصف لیمو ترش, نمک و فلفل سیاه و کمی اویشن
ماکارونی هارو تو اب جوش میریزیم تا نرم بشت, از وقتی که میخوایم بعدش دم کنیم بیشتر بمونه تا سرد خورده میشه سفت نشه, خیلی هم تو اب همشون نمیزنیم که خورد نشن
بعد همه مواد رو توی یه ظرف بزرگ با ماکارونی ها و سس و یکی دو قاشق ماستی که ابش رو کمی گرفتیم و ادویه ها مخلوط میکنیم و اروم با لیسک هم میزنیم
بهتره سس و ماست رو کم کم اضافه کنیم و هی مزه کنیم
اما اینم در نظر بگیریم که سس کمی بعد از یخچال گذاشتن جذب سالاد میشه (البته نه به اندازه الویه که سیب زمینی داره)
اگر داشتین و یکم سس هزار جزیره بریزید توش که خیلی خوشمزه خواهد شد.
در اخر هم نمک و لیمو رو هر اندازه خواستیم میزنیم
توی ظرفمون میریزیم و سلفون میکشیم و چند ساعت میذاریم یخچال
نووووووش جوووووون

ماکارونی فرمی, پاپیونی خوشگل میشه, رنگی هم نباشه بهتره...
نخود فرنگی, خیار شور ریز و نگینی, هویج پخته ریز و نگینی شده, ذرت کنسروی, ژامبون, مایونز, ماست ساده یا چکیده, نصف لیمو ترش, نمک و فلفل سیاه و کمی اویشن
ماکارونی هارو تو اب جوش میریزیم تا نرم بشت, از وقتی که میخوایم بعدش دم کنیم بیشتر بمونه تا سرد خورده میشه سفت نشه, خیلی هم تو اب همشون نمیزنیم که خورد نشن
بعد همه مواد رو توی یه ظرف بزرگ با ماکارونی ها و سس و یکی دو قاشق ماستی که ابش رو کمی گرفتیم و ادویه ها مخلوط میکنیم و اروم با لیسک هم میزنیم
بهتره سس و ماست رو کم کم اضافه کنیم و هی مزه کنیم
اما اینم در نظر بگیریم که سس کمی بعد از یخچال گذاشتن جذب سالاد میشه (البته نه به اندازه الویه که سیب زمینی داره)
اگر داشتین و یکم سس هزار جزیره بریزید توش که خیلی خوشمزه خواهد شد.
در اخر هم نمک و لیمو رو هر اندازه خواستیم میزنیم
توی ظرفمون میریزیم و سلفون میکشیم و چند ساعت میذاریم یخچال
نووووووش جوووووون
