۱۴۰۰/۱۱/۴، ۰۳:۱۹ عصر
منم هر وقت میخوام یه چیز مصرفی به نسبت جیبم گرون بخرم با خودم میگم این خرید در سال چند بار انجام میشه؟ بعد میبینم عملا پخش که میشه تو ماه مبلغش ناچیز میشه. حتی دارم همسرمو راضی میکنم گوشی آخرین مدل بخره. چون عملا گوشیش رو 5-6 سال نگه میداره (خود من هم همینقدر نگه میدارم). پس خرید یه پرچمدار میارزه.
فلذا ممنون بابت پشنهادت ستیلیته جان. در اولین فرصت
در راستای تاپیک، بچه ها من تا به حال پرده ننداختم تو ماشین. یعنی شما حریر مثلا یه پنجره عرض 4 متری رو هم میندازید لباسشویی؟
یه اشتباهی هم کردم موقع سفارش پرده اتاق خواب، زیرپرده ای و پرده اصلی رو دادم با هم بدوزن چون طبق مدل ویترین مغازه اینجوری طرح پرده خوشگلتر خودشو نشون میداد. حالا خیلی سنگینه و عملا دو تا پرده به هم وصلن. عرض پنجره تقریبا دو متره. اینم بندازم لباسشویی؟
فلذا ممنون بابت پشنهادت ستیلیته جان. در اولین فرصت

در راستای تاپیک، بچه ها من تا به حال پرده ننداختم تو ماشین. یعنی شما حریر مثلا یه پنجره عرض 4 متری رو هم میندازید لباسشویی؟
یه اشتباهی هم کردم موقع سفارش پرده اتاق خواب، زیرپرده ای و پرده اصلی رو دادم با هم بدوزن چون طبق مدل ویترین مغازه اینجوری طرح پرده خوشگلتر خودشو نشون میداد. حالا خیلی سنگینه و عملا دو تا پرده به هم وصلن. عرض پنجره تقریبا دو متره. اینم بندازم لباسشویی؟