ندا ولی خداییش شوهرت حق داره. قبل از به دنیا اومدن این فسقلیا ما کجا خونه زندگیمون این شکلی بود.
وای فقط اون پتو که وسط اتاق پهن میکنیم روش قل بخورن.
یوتاب من ست مسافرتی مامزکیوتی گرفتم. حضوری هم گرفتم از بهار. خوشگله و یکی دوبار شستمش خراب نشده.ست کامل سرویس خواب هم داشت. اون موقع 900 بود فکر کنم. البته اونجوری که مدنظرمه نخ نیست. ولی خوب برای نیم ساعت تو مهمونی خوبه.
خودم میخوام برم الا ملحفه بگیرم بدوزم. نخی هست پارچه هاش. یه شعبه هم تو ستارخان زده.
اونجا که گفتی میخوام رد باشه منظورتو نفهمیدم. اشتباه تایپی داشتی؟ یا منظورت اینه که قرمز باشه؟ اگر دومی منظورته که باید بگم خیلی باکلاسی
وای فقط اون پتو که وسط اتاق پهن میکنیم روش قل بخورن.
(۱۴۰۰/۱۲/۵، ۰۱:۱۶ عصر)youtab نوشته است: سلام به همه, بچه ها من برای تخت اصلی پسرم ست روتختی میخوام بگیرم از اینا که همه چی داره, کوسن و گارد و اینا, بعد میخوام رد باشه, جایی رو میشناسین برم بگیرم, انلاین رو راستش سختمه, حضوری باشه عالیه.
یوتاب من ست مسافرتی مامزکیوتی گرفتم. حضوری هم گرفتم از بهار. خوشگله و یکی دوبار شستمش خراب نشده.ست کامل سرویس خواب هم داشت. اون موقع 900 بود فکر کنم. البته اونجوری که مدنظرمه نخ نیست. ولی خوب برای نیم ساعت تو مهمونی خوبه.
خودم میخوام برم الا ملحفه بگیرم بدوزم. نخی هست پارچه هاش. یه شعبه هم تو ستارخان زده.
اونجا که گفتی میخوام رد باشه منظورتو نفهمیدم. اشتباه تایپی داشتی؟ یا منظورت اینه که قرمز باشه؟ اگر دومی منظورته که باید بگم خیلی باکلاسی