۱۴۰۰/۵/۹، ۰۹:۱۹ عصر
به نظرم اگه شیرینی کم میخوری مثلا در حد یه دونه، از اونجایی که واقعا اضافه وزن نداری من جات بودم سخت نمیگرفتم و راحت میخوردم و لذت میبردم. ولی عوضش هرطور شده یه جای خالی واسه پیاده روی باز کن. صبح زود یا بعدازظهر از ساعت ۷ تا ۸ مثلا، تو این تایم هم گرمای هوا کمتر شده هم هوا روشنه شوهرت خیالش راحته. ما خودمونم تو همین تایم میریم پیاده روی. الانم از پیاده روی برگشتم.خخخخ
واسه شیرینی خوردنت هم اگه خیلی اصرار داری سالم باشه، یه سری شیرینی ها و کیک ها من تو اینستا دیدم با آرد جو دوسر یا آرد بادوم درست میکنن، توش شیرین کننده های بدون کالری مبریزن، مغزیجات خام میریزن، روغن نمیریزن، خلاصه با مواد سالم درست میشه. میتونی اونارو یاد بگیری خودت درست کنی هر روز یه تیکه بخوری. من درست نکردم چون خیلی کلا اهل شیرینی نیستم ولی خودشون میگن خیلی خوشمزه میشه.
واسه شیرینی خوردنت هم اگه خیلی اصرار داری سالم باشه، یه سری شیرینی ها و کیک ها من تو اینستا دیدم با آرد جو دوسر یا آرد بادوم درست میکنن، توش شیرین کننده های بدون کالری مبریزن، مغزیجات خام میریزن، روغن نمیریزن، خلاصه با مواد سالم درست میشه. میتونی اونارو یاد بگیری خودت درست کنی هر روز یه تیکه بخوری. من درست نکردم چون خیلی کلا اهل شیرینی نیستم ولی خودشون میگن خیلی خوشمزه میشه.