۱۴۰۰/۵/۱۰، ۰۲:۱۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۵/۱۰، ۰۲:۳۱ عصر، توسط Mohad_1991.)
(۱۴۰۰/۵/۹، ۰۲:۴۵ عصر)*كيانا* نوشته است: بچه ها من حدودا یک هفته ست کرونام خوب شده.. توی اون مدت خب کم کردم حالا اندازه ی بگم اشتهام زیاد شده.. اصلا یه وضع عجیب غریب... بو و مزه هم که متوجه نمیشم.. همینجوری فقط شدم جاروبرقی... هر چه کم کرده بودم برگشت که هیچ.. بیشتر هم شدم.. چکار کنم بنظرتون؟ حالم داره از خودم بهم میخوره دیگه..سلام کیانا جان خدا بدنده الان بهتری؟؟![]()
![]()
به این قضیه زیاد فکر نکن چون استرس باعث میشه پرخوری عصبی بگیری باتوجه به اینکه سیستم ایمنی بدنتم ضعیف شده
فقط سعی کن مصرف کربوهیدرات تو کنترل کنی این لعنتی ادمو منفجر میکنه
یکی دوماه بعد ورزش ورژیم شروع میکنی برمیگردی عزیزم
(۱۴۰۰/۵/۹، ۰۴:۴۳ عصر)*آنشرلی* نوشته است: سلام بچه هاسلام دوست قشنگم فداتشم خوبم توچطوری؟.
به به سلام مهدیس جووووون چطور مطوری عزیزممممممممم؟![]()
کم پیدایی
![]()
![]()
من قدم یه چیزی بین 170 تا 172 هست فکر کنم
من هدفم افزایش وزن و وزن هدفم 60 بود که بهش رسیدم حتی 63 شدم
تا همین هفته پیش62 بودم
امروز 58 و خورده ای!!!!!!!!!!
اینقدر حرص خوردم آب شدم!!!!!!!!!!
:||||||||||||||||||||||||
استعداد لاغری در حد بنز![]()

من یه مدت ناپدید شدم در حال چیت کردن بودم

این سوخت وساز بالایی که داری رو قدرشو بدون سنت بره بالا بدردت میخوره من که اصن فک میکنم متابولیسم بدنم زیر صفر

خوبه که به ۶۳ رسیدی توکدوم وزن هیکل تو بیشتر دوس داشتی؟
(۱۴۰۰/۵/۹، ۰۷:۱۴ عصر)Sufii نوشته است: بچه ها من قدم ۱۶۸ و وزنم الان ۶۳, البته بدون هیچ رعایتی و با خوردن هرچی میلم میکشه...و البته بی تحرکی خیلی زیاااد...قبلا که زیاد بیرون میرفتم بدون هیچ رژیمی ۵۸بودم رژیم میگرفتم و رعایت میکردم تا ۵۳میرسیدم ولی الان نمیدونم چم شده نه دلم میخواد برم بیرون نه اصلا یکذره اراده دارم که چیزیو نخورم...همشم گشنمه..مخصوصا بعد ناهار که دو سه ساعتی همش دلم شیرینی میخواد? برای ولع شیرینی چی پیشنهاد میدین؟ و اراده اینکه خودمو جمع کنم یه پیاده روی برم؟
عزیزم پیشنهادم اینه که اصلا شیرینیجات از سبد غذاییت حذف کن حتی برای خانواده ام نخر چون توخونه باشه وسوسه میشی بخوری
کوکی و شیرینی رژیمی درست کن کالریش پایینه تاحدی ولع خوردن به شیرینی کاهش میده
پروتیین مصرفیتم باید کم باشه چون اگه درحد کافی پروتیین مصرف کنی سراغ شیرینی نمیری
اظطراب واسترستم سعی کن از راههای دیگه مثه مدیتیشن ورزش موسیقی… کنترل کنی چون مصرف شیرینی یجورایی شادی کاذب میاره به این دلیل تمایل به خوردنش بیشتر میشه
همونورزش صبح زود گزینه خیلی خوبیه حتما انجامش بده
مهدیس هستم