برنامه ی این روزای من به جز کارای روتین،
تخلیه ی یخچال برای تمیزکاری و خلوت شدنش برای سال جدید و شارژ با چیزای تازه (بررسی یخچال، نوشتن برنامه ی غذایی و میان وعده ها ووو...)
تمیز کردن کف خونه (با دستمال تمیز کردم و اصلا اصلا با این بچه نمیشه که بخارشور روشن کنم)
تمیز کردن شیشه ها
دستمال کشیدن و تمیز کردن درهای ورودی و خونه و دستشویی
تمیز کردن چارچوب ها بخصوص در ورودی و دستشویی
جابجا کردن وسائل و تمیز کردن زیرشون
مرتب کردن ورق های آلومینیوم شیشه های اتاق پسرجان
چسب کاری کردن کتاب هایی که پسر جان شرحه شرحه کرده و دور ریختن اونهایی که دیگه نمیشه استفاده کرد
تمیز کردن تراس
بیرون بردن، واگذاری یا فروش وسائل بی استفاده، خراب شده و...
شستن پادری ها و...
من کلا توی این تایم از سال، نه خرید خاصی می کنم، نه مثلا فرش و پتو میدم بشورن... چون همه چیز بی نظم، با تاخیر، نامرتب تر، کم مسئولانه تر، گرونتر و بی کیفیت تر میشه... مثلا فرش رو برنامه دارم که بعد از گرفتن پسرم از پوشک بدم بشورن...
تخلیه ی یخچال برای تمیزکاری و خلوت شدنش برای سال جدید و شارژ با چیزای تازه (بررسی یخچال، نوشتن برنامه ی غذایی و میان وعده ها ووو...)
تمیز کردن کف خونه (با دستمال تمیز کردم و اصلا اصلا با این بچه نمیشه که بخارشور روشن کنم)
تمیز کردن شیشه ها
دستمال کشیدن و تمیز کردن درهای ورودی و خونه و دستشویی
تمیز کردن چارچوب ها بخصوص در ورودی و دستشویی
جابجا کردن وسائل و تمیز کردن زیرشون
مرتب کردن ورق های آلومینیوم شیشه های اتاق پسرجان
چسب کاری کردن کتاب هایی که پسر جان شرحه شرحه کرده و دور ریختن اونهایی که دیگه نمیشه استفاده کرد
تمیز کردن تراس
بیرون بردن، واگذاری یا فروش وسائل بی استفاده، خراب شده و...
شستن پادری ها و...
من کلا توی این تایم از سال، نه خرید خاصی می کنم، نه مثلا فرش و پتو میدم بشورن... چون همه چیز بی نظم، با تاخیر، نامرتب تر، کم مسئولانه تر، گرونتر و بی کیفیت تر میشه... مثلا فرش رو برنامه دارم که بعد از گرفتن پسرم از پوشک بدم بشورن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم