۱۴۰۰/۱۲/۱۲، ۰۹:۱۷ عصر
کژال آبمیوه خیلییییی محدود اونم رقیق شده با آب باید باشه... اصلا زیر 1 سال نباید این حجم آبمیوه بدی... اصلا جلوی اشتها رو میگیره، حجم قندیش هم خیلی بالاست... ما محدودیت شیرینی تا 1 سال کامل رو داریم که مثلا من خودم تا 2 سال کلا شکر و نمک ندادم... یعنی از یک که غذای سفره میخورد، کلا بی نمک درسن می کردم و برای خودمون جدا نمک میزدم...همین الانم مگه کیکی چیزی درست کنم یا بیرون بگیریم که قند مصنوعی بخوره... تازه با اینهمه رعایت و گرفتن شیر شب آخر 4 ماهگی و... اوایل 2 سالگی من لک روی دندونش دیدم!!!!!!!
به جز دندان، بحث تمایل بچه به قند هم بالا میره و امکان گرفتن بیماری های شایع غیر واگیر خدای نکرده بالا میره...
کلا سرلاک و بیسکوییت مادر و اینها فایده ای نداره هیچ، کلی هم ضرر داره... همون فرنی هم همینطور کلا نشاسته اس... شاید دکترت قدیمیه و آپدیت نیست... اینو میخوای یه سرچ کن و با یه متخصص تغذیه اطفال جوان مشاوره کن... چون الان داری پایه های تغذیه ی آینده ش و می سازی... چون میگی پسرتم تپله، سلول های چربی کودکی کلا خطرناکن و چاقی کودکی می تونه از چاقی بزرگسالی تا ریسک بیماری های غیرواگیر خطرناک و حتی بلوغ زودرس و کم شدن قد در آینده (یعنی نرسیدن به حدی که بچه توی ژنتیکش هست منظوره که برای پسر میشه قد مادر + قد پدر تقسیم بر 2 بعلاوه ی 7) و...... بیاره... الان می تونی بگی قد خودتون که میگی بچگی تپل بودید چنده؟ پسرت وزنش چقدره؟
به جز دندان، بحث تمایل بچه به قند هم بالا میره و امکان گرفتن بیماری های شایع غیر واگیر خدای نکرده بالا میره...
کلا سرلاک و بیسکوییت مادر و اینها فایده ای نداره هیچ، کلی هم ضرر داره... همون فرنی هم همینطور کلا نشاسته اس... شاید دکترت قدیمیه و آپدیت نیست... اینو میخوای یه سرچ کن و با یه متخصص تغذیه اطفال جوان مشاوره کن... چون الان داری پایه های تغذیه ی آینده ش و می سازی... چون میگی پسرتم تپله، سلول های چربی کودکی کلا خطرناکن و چاقی کودکی می تونه از چاقی بزرگسالی تا ریسک بیماری های غیرواگیر خطرناک و حتی بلوغ زودرس و کم شدن قد در آینده (یعنی نرسیدن به حدی که بچه توی ژنتیکش هست منظوره که برای پسر میشه قد مادر + قد پدر تقسیم بر 2 بعلاوه ی 7) و...... بیاره... الان می تونی بگی قد خودتون که میگی بچگی تپل بودید چنده؟ پسرت وزنش چقدره؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم