۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۰۳:۱۵ عصر
(۱۴۰۰/۱۲/۱۷، ۰۹:۱۱ عصر)شیدا نوشته است: سلام دوستان
من دارم کابینت ادویه هام رو ساده سازی میکنم
میخواستم بدونم به نظرتون چه ادویه هایی کلیدی و کاربردی تره و واقعا باعث خوش طعم شدن غذاها میشه؟
و چه ادویه هایی رو نگه دارم و کدوم رو دیگه استفاده نکنم؟
عزیزم من تو اکثر غذاهام از اینا استفاد میکنم : زردچوبه ، زنجبیل ، دارچین ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، پودر سیر ، پودر گل محمدی
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
