Nedaa28 نوشته است:یوتاب خیر ببینی دختر یه جا گفتی فرنی پسرتم تو شیشه میپزی فکر کنمعزییییزدلمی ندا جونم, خداروشکر به کارت اومد فدات بشم یکم کارت اسونتر شد
من دو روزه میذارم تو شیشه دو ساعت بپزه ، دیگه نمیخواد هی همش بزنم بافتشم عالی میشه
بازم از این هنرات واسم بگو خیلی به دردم خورد

nona نوشته است:چه جالب فرنی تو شیشهای وای چه بد نونا جونم, من فعلا خالی دادم ببینم میخوره یا نه, اول عدسو ریختم تو شبشه با نصف شیشه اب, شیشه پنیر خامه ای صباح کوچولوها, بعد که قشنگ پخت برنج خیس شده ریختم توش و گذاشتم یه ساعت بپزه تواب عدس خاصیتشو بگیره اهان یه کوچولو هم روغن زیتون ریختم, وقتی پخت با قاشق نرمش کردم دادم خورد, حالا بعدا میخوام چرخ کرده هم زم براش![]()
یوتاب جونم عدس پلو رو چیا زدی عزیزم با گوشت بدون گوشت
عدس من حساسیت وحشتناک دارم در حد شوک آنافیلاکسی که اورژانس باید سریع به دادم برسه
خیلی میترسم امتحانش کنم لعنتی پر خاصیته
رز جون راست میگی همینکارو میکنم عید سعی میکنم از مادرشوهرم یاد بگیرم نشد از بیرون میگیرم سریع خشک میکنم و تفت میدم و پودر میکنم
راستش من یه جا خوندم شیشه غذاهای گوشتی جدا باشه, یادم نیست کجا
منم شیشه سوپایی که گوشت و مرغ داره جداست, سوپ سبزیجاتش جداست, فرنی و عدس پلو ایناش جداست
شیشه پختن پوره مثلا هویج یا کدو تنبلش جداست
هرچی میخریم دیگه شیشه ایه در فلزی میگیریم
