۱۴۰۰/۱۲/۲۶، ۱۲:۵۷ عصر
فاطمه, ندا
الان میگین این باز اومد با شیشه هاش
من کدو حلوایی رو بدون هیچ ابی میذارم تو شیشه میذارم بپزه, ده دقیقه ای نرمه نرم نیشه, بعد فاطمه من اب و شیر و اینا نمیریزم دیگه با چنگال و گوشتکوب له میکنم میدم بهش
هویجم همینطوری پورشو میدم بعد ی روز زرده تخم مرغ بده
تخم مرغو رو قشنگ بیست دقیقه بپز زردشو جدا کن, متاسفانه پسر من هرچی توش روغن زیتون باشه نمیخوره, بدون بوشم تست کردم, من نو ی چاقو میوه خوریم توی زردش کره میزنم بعد با یکم اب و شیر خشک نرمش میکنم در حد مثلا ماست, الان سنگکم میدم یه ذره بهش
حالا از فردا هم پنیر میخوام بدم باز تنوع صبحانش بیشتر میشه
الان میگین این باز اومد با شیشه هاش

من کدو حلوایی رو بدون هیچ ابی میذارم تو شیشه میذارم بپزه, ده دقیقه ای نرمه نرم نیشه, بعد فاطمه من اب و شیر و اینا نمیریزم دیگه با چنگال و گوشتکوب له میکنم میدم بهش
هویجم همینطوری پورشو میدم بعد ی روز زرده تخم مرغ بده
تخم مرغو رو قشنگ بیست دقیقه بپز زردشو جدا کن, متاسفانه پسر من هرچی توش روغن زیتون باشه نمیخوره, بدون بوشم تست کردم, من نو ی چاقو میوه خوریم توی زردش کره میزنم بعد با یکم اب و شیر خشک نرمش میکنم در حد مثلا ماست, الان سنگکم میدم یه ذره بهش
حالا از فردا هم پنیر میخوام بدم باز تنوع صبحانش بیشتر میشه