مرسی آلما جان،
بچه ها ایکاش قدهاتونم بگید چقدره.. مثلا 80 و 70 کیلو برای چه قدی؟
ندا جووون؟ دیروز بجز چندتا بامیه و یه زولبیا رعایت کردی؟
گرفتی مارو خواهر؟ اونها بمب کالرین.. یعنی مثل این میمونه که بگی من بجز یک بشقاب چلوکباب اضافه بر وعده غذاییم رعایت کردم..
یعنی دقیقا من خودمم مساله م همین شیرینی نخودچی های عید بودش.. دونه دونه یهو دیدی چهار پنج تاشو فی الفور خوردم، بعد دو سه تا سوهان عسلی، یه گز که با امیر نصف کنیم.. هیچی دیگه ... دو کیلو اضافه شدم.
اما، دیروز.. امان از دیروز.. نه صبحانه، نه نهار، بعدهم که دکتر شیرجه رفت تو دهنم دندون عقلمو یه ربع کشید تا بلاخره درآوردش... لباس تو تنم خییییس شدها..
خلاصه شبش جاتون خالی آبگوشت خوردم..
صبحم دهنم باز نمیشد چیزی بخورم همینطور نمه نمه خونریزی ادامه داشت، دکترم گفته بود اکیدا آب نگیر و فقططط میتونی قورت بدی.. اصلا فکر بیرون ریختن نباش که خونریزی دوچندان میشه..
خلاصه صبحانه یک لیوان آب سیب و کیوی رو گرفتم خوردم. با دو قاشق سمنو.
نهارم احتمالا چندتا خرما و بادام بخورم.
بچه ها ایکاش قدهاتونم بگید چقدره.. مثلا 80 و 70 کیلو برای چه قدی؟
ندا جووون؟ دیروز بجز چندتا بامیه و یه زولبیا رعایت کردی؟

یعنی دقیقا من خودمم مساله م همین شیرینی نخودچی های عید بودش.. دونه دونه یهو دیدی چهار پنج تاشو فی الفور خوردم، بعد دو سه تا سوهان عسلی، یه گز که با امیر نصف کنیم.. هیچی دیگه ... دو کیلو اضافه شدم.
اما، دیروز.. امان از دیروز.. نه صبحانه، نه نهار، بعدهم که دکتر شیرجه رفت تو دهنم دندون عقلمو یه ربع کشید تا بلاخره درآوردش... لباس تو تنم خییییس شدها..
خلاصه شبش جاتون خالی آبگوشت خوردم..
صبحم دهنم باز نمیشد چیزی بخورم همینطور نمه نمه خونریزی ادامه داشت، دکترم گفته بود اکیدا آب نگیر و فقططط میتونی قورت بدی.. اصلا فکر بیرون ریختن نباش که خونریزی دوچندان میشه..
خلاصه صبحانه یک لیوان آب سیب و کیوی رو گرفتم خوردم. با دو قاشق سمنو.
نهارم احتمالا چندتا خرما و بادام بخورم.