۱۴۰۱/۱/۱۷، ۰۱:۳۰ عصر
یوتاب برای دسر فوری فوتی، دسر عربی و کارامل هم هست که می تونی روش فکر کنی.
کارامل که دستورش ساده اس روی جعبه نوشته، دسر عربی هم توی سایت گذاشتم و همه ی مواد رو گرم می کنی، بیسکوییت میریزی و یکم که واشد با مخلوط کن یا بلندر میزنی و میذاری یخچال تمااااام... یعنی آچار فرانسه ی منه و توی چند تا رستوران هم دیدم که میذارن ولی هر کدوم یه اسمی بهش میدن... محلولش رو قبل از برداشتن یه تست مزه بزنی می تونی شیرینیش رو زیادترم بکنی
کارامل که دستورش ساده اس روی جعبه نوشته، دسر عربی هم توی سایت گذاشتم و همه ی مواد رو گرم می کنی، بیسکوییت میریزی و یکم که واشد با مخلوط کن یا بلندر میزنی و میذاری یخچال تمااااام... یعنی آچار فرانسه ی منه و توی چند تا رستوران هم دیدم که میذارن ولی هر کدوم یه اسمی بهش میدن... محلولش رو قبل از برداشتن یه تست مزه بزنی می تونی شیرینیش رو زیادترم بکنی
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم