۱۴۰۱/۱/۱۷، ۰۳:۲۱ عصر
یوتاب جون من یکبار بجای زرشک پلو با مرغ،
مهمون داشتم، مرغو پختم، بعد دراز دراز (اسم فنیش نمیدونم چیه.. خلالی خیلی درشت
) خورد کردم و با زعفرون و زنجبیل و هل تفت دادم.
بعد برنج و کشیدم تو یه دوری (بخوانید دیس گرد خیلی بزرگ) و وسطش این مرغها رو ریختم، دورش هم مواد مرصع پلو یعنی زرشک تفت داده شده در شکر و کره و زعفران، خلال پوست پرتقال شیرین پلویی و خلال بادام و خلال پسته فراوان و برنج زعفرانی ریختم.
بحدی مورد استقبال مهمونها قرار گرفت که 15 تا مهمون درجا کل دیسو دوبار خالی کردند، کبابها مونده بود..
خیلی خیلی سفره را خوش آب و رنگ میکنه در مقایسه با زرشک پلو.
برای دسر هم من با رز موافقم، دسر عربی به شرط اینکه نخواهی از تو قالب وارونه کنی و توی ظرف یا گیلاس های پایه دار بزنی بسیار راحت و فوری و خوشمزه است.
مهمون داشتم، مرغو پختم، بعد دراز دراز (اسم فنیش نمیدونم چیه.. خلالی خیلی درشت

بعد برنج و کشیدم تو یه دوری (بخوانید دیس گرد خیلی بزرگ) و وسطش این مرغها رو ریختم، دورش هم مواد مرصع پلو یعنی زرشک تفت داده شده در شکر و کره و زعفران، خلال پوست پرتقال شیرین پلویی و خلال بادام و خلال پسته فراوان و برنج زعفرانی ریختم.
بحدی مورد استقبال مهمونها قرار گرفت که 15 تا مهمون درجا کل دیسو دوبار خالی کردند، کبابها مونده بود..
خیلی خیلی سفره را خوش آب و رنگ میکنه در مقایسه با زرشک پلو.
برای دسر هم من با رز موافقم، دسر عربی به شرط اینکه نخواهی از تو قالب وارونه کنی و توی ظرف یا گیلاس های پایه دار بزنی بسیار راحت و فوری و خوشمزه است.