۱۴۰۱/۱/۱۸، ۰۱:۱۰ عصر
(۱۴۰۱/۱/۱۸، ۰۱:۰۵ عصر)ندایا جان نوشته است: ی سوال دیگه هم داشتم ، خامه ای که در مواد اولیه بود کجا اضافه میشه ؟
عزیزم همونجا که گفتم آخرین مرحله، مواد رو با ژلاتین میریزیم منظورم همه ی مواد بوده اما گویا مفهوم نبوده الان ادیتش می کنم. در واقع اون آخر آخر همه ی مایه ی گرم رو با ژلاتین و خامه می ریزیم توی مخلوط کن یا با گوشتکوب برقی می زنیم تا همه ی مواد یکدست شه و دیگه بعدش آماده اس...
خامه وقتی حرارت ببینه دیگه مناسب دسر نیست و مناسب غذا میشه و توی سس های غذایی و یا مایه ی غذا خوب میشه... همون که از روی گاز برداشتید یا خاموش کردید می تونید خامه رو هم بریزید داخل بقیه ی مواد و خوب هم بزنید

آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم