امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسر عربی
#3
(۱۴۰۱/۱/۱۸، ۰۱:۰۵ عصر)ندایا جان نوشته است: ی سوال دیگه هم داشتم ، خامه ای که در مواد اولیه بود کجا اضافه میشه ؟

عزیزم همونجا که گفتم آخرین مرحله، مواد رو با ژلاتین میریزیم منظورم همه ی مواد بوده اما گویا مفهوم نبوده الان ادیتش می کنم. در واقع اون آخر آخر همه ی مایه ی گرم رو با ژلاتین و خامه می ریزیم توی مخلوط کن یا با گوشتکوب برقی می زنیم تا همه ی مواد یکدست شه و دیگه بعدش آماده اس...
خامه وقتی حرارت ببینه دیگه مناسب دسر نیست و مناسب غذا میشه و توی سس های غذایی و یا مایه ی غذا خوب میشه... همون که از روی گاز برداشتید یا خاموش کردید می تونید خامه رو هم بریزید داخل بقیه ی مواد و خوب هم بزنید Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر، ندایا
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
دسر عربی - توسط Rose - ۱۴۰۰/۳/۱۶، ۱۲:۰۴ عصر
RE: دسر عربی - توسط Almam - ۱۴۰۱/۱/۱۷، ۰۷:۱۰ عصر
RE: دسر عربی - توسط Mari90 - ۱۴۰۱/۹/۱، ۰۷:۳۹ عصر
RE: دسر عربی - توسط Nedaaa28 - ۱۴۰۱/۹/۲۳، ۱۰:۴۹ عصر
RE: دسر عربی - توسط پناه - ۱۴۰۱/۱۰/۱۰، ۱۱:۱۸ عصر
RE: دسر عربی - توسط Mari90 - ۱۴۰۱/۱۰/۲۸، ۱۰:۱۵ صبح

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان